2777
2789

⁉️⁉️چه اطلاعاتی 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

سلام خانمهای عزیز میخوام برای پسرم اسم انتخاب کنم براساس حروف ابجد نام پدر و مادر و نام انتخابی خود فرزند و فامیلی مون اسمهایی ک انتخاب کردم فقط یکی خوب بود اشرافی عالی و خنثی قدم چیکارکنم شماکسی رو میشناسید کمکم کنه

اسم های انتخابی ام   محمدپارسا محمدصدرا محمدراشد مصطفی ایزدیار محمدآصف 

شما میگید چیکارکنم ۳ ماه دیگ بسلامتی و خوشی بدنیا میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درباره انتخاب اسم الان ک براساس حروف ابجدش دیدم دو ب شک موندم فقط مصطفی و ایزدیار براساس ابجد خوب بو ...

نه لطفاً مصطفی و ایزدیار اصلا برا بچه ی الان مناسب نیست ..محمد پارسا بهتره

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

من ‌ک خودم به حروف ابجد اینا اصلا اعتقادی ندارم..اسمهای انتخابیتم جالب نیس..مثلا محمدپارسا..محمدعربی ...

خب توفامیل محمدداریم گفتم کنارمحمدیه اسمی بزارم ک فرق داشته باشه بااسم بقیه

بنظرتون چ اسمی بزارم من قرانی یا نام پیامبر دوست دارم ک فقط مصطفی خوب بود براساس ابجد و ایزدیار

والا..کلا سلیقه ها متفاوته..همون محمدپارسا بازم از بینشون بهتره بعدش محمدصدرا...بقیشو اصلا بهشون دیگه فکرم نکن