2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

156 بازدید | 9 پست

سلام من الان یازدهم تجربیم و این اساتید رو برا سال بعد میخوام استاد دیگه معرفی نکنید و اینکه نگید درسنامه بخون
فیزیک قضاتی رو میخوام ولی میگن شجاعی خوبه کدوم بنظرتون 

ریاضی کرمی 

زیست فرهمند نیا 

شیمی فراهانی رو میخوام ولی میگن هادیان فرد بهتره کدوم بنظرتون

زمین همدانی 

با این اساتید چه درصدی رو تو ازمونا میزنید
میتونید کتاب تست های سخت بزنید

کاربر اقا هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فیزیک رو با آقای غنی پیش میبرم

شیمی رو با آقای فراهانی

ریاضی اقای کرمی

زیست آقای عظیمی

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

شیمی و با جشانی پور ببینی نردبامو راحت میتونی بزنی پیشنهاد میکنم بجا فراهانی اینا با جشانی پیش بری ع ...

بخدا همین الان داشتم تاپیکتو میخوندم
واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربر اقا هستم 

درصدتون تو ازمونا چه کتاب تستی میزنید

تقریبا ۵۰ الی ۷۰ متغیره 

زیست ایکیو

فیزیک ایکیو ولی دوازدهم دو فصل آخر نشر الگو و فصل ازمون

شیمی خیلی سبز و مسائل نشر الگو و اگه وقت کنم تست های مسئله ایکیو رو هم میزنم

ریاضی ایکیو

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

تقریبا ۵۰ الی ۷۰ متغیره زیست ایکیوفیزیک ایکیو ولی دوازدهم دو فصل آخر نشر الگو و فصل ازمونشیمی خیلی س ...

ایده های کتاب اسکیو زیست مثل قلمچی هست ؟

کتاب ایکیو ریاضی برا قلمچی کافیه؟

سطح تدریس فراهانی تو مسائل چطوره میتونید بزنید تست ها رو منظورم اینه که ایده تست هارو میدونید چطور حل کنید

کاربر اقا هستم 

ایده های کتاب اسکیو زیست مثل قلمچی هست ؟کتاب ایکیو ریاضی برا قلمچی کافیه؟سطح تدریس فراهانی تو مسائل ...

عالیه کتاب ایکیو 

اره ریاضی اوکیه ایکیوش وقت کردید مهر و ماه رو هم بزنید

آقای فراهانی خیلی خوبن میشه گفت عالی هستن

و بنظرم اگه بتونید فیلمای دوره ی نکته و تست دی ماهشون رو ببینید کفایته