2777
2789
عنوان

فقط مادرهای دختر دار بیان

278 بازدید | 18 پست

من باردارم نینی اولمه 

یسری خانمها ک پسر دارن تو فامیل و یجورایی پز میدن که خدا لیاقت پسر و ب هرکسی نمیده

چی بگم من بشون

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بزن تو دهنشون 

بگو موقع مشکل و سختیتون میبینم کی به دادتون میرسه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما برعکس همیشه شنیدیم حتی تو نی نی سایت که فقط به افرادی که لیاقت دارن دختر میده!

ولی کلا این مقایسه اشتباه دختر و پسر عزیز هستند فرقی ندارن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم مامانمو فامیل شوهرش مسخره میکردن 

تو فامیل مامانمم همشون پسر زاییدن

حالا اونا بیکارن و بیعار ، من موفق

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

من هر دو جنس رو دارم

واقعا دختر و پسر فرق نمیکنه هر دو شون شیرین و مهربونن

جواب نده

خدا مصلحت ما رو بهتر میدونه

هر کی گفت فقط بگو خدا بهتون ببخشدش 

یا خدا حفظش کنه

با یه بی شعور بحث نکن

🖤 

کسی که شعور داره و خانواده اش فرهنگ داشتن نمیگه پسر بهتره یا دختر بهتره 

هر کسی که بگه دختر داشتن لیاقت میخواد یا پسر داشتن لیاقت میخواد فقط حماقت خودشو داره فریاد میزنه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

من دلم نمیاد دختر نداشتن اونا رو بکوبم تو سرشون ولی اونا راحت پسراشون و ب رخ من میکشن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

یسری خانم تو فامیل؟

یعنی یکی دو نفر هم نیستن کل فامیل عقیده اشون اینه؟

کجا زندگی میکنید؟ مگه هنوز هم فرق میزارن بین دختر وپسر 

این چیزهارو می‌شنوم خیلی تعجب میکنم 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
کسی که شعور داره و خانواده اش فرهنگ داشتن نمیگه پسر بهتره یا دختر بهتره هر کسی که بگه دختر داشتن لیا ...

تآ فهمیدن بچه من دختره همشون پسراشونو گزاشتن پروفایل😑

یسری خانم تو فامیل؟یعنی یکی دو نفر هم نیستن کل فامیل عقیده اشون اینه؟کجا زندگی میکنید؟ مگه هنوز هم ف ...

فامیل همسرم همشون پسر اوردن دختر کم دارن و پز پسراشونو میدن که پسر زان

منو هم مثل مامانم دختر زا خطاب میکنن