2777
2789
عنوان

کرم رفع تیرگی رووم تاثیر نداشت😤😤

170 بازدید | 17 پست

سلام خانما 

منم دلم. میخواد بعضی نواحی بدنم رنگ روشنی بگیره 

اما تیره ان 

مثلا زیر بغلم یا قسمت بیکینیم 

هزینه کردم چند تا کرم خریدم دو هفته اس دارم میزنم هیچ تاثیری نمیبینمم اعصابم خورد شده دیگه

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیا زدیمن ویتامین سی سادور شنیدم خوبه

کرم درمالیفت و یه صابون 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

انواع کرم ومواد چندین ماه باید مصرف کنیروش سریعش لیزره

کدوم لیزر؟ من موهاب زائد رو میزم

کرم درمالیفت و یه صابون

کرم قهوه ای رنگ درمالیفت خریدی؟ منم میخواستم بخرم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

کرم قهوه ای رنگ درمالیفت خریدی؟ منم میخواستم بخرم

اره همون 

اون ک میگن خیلی تاثیر داره حداقل ۲ ماه باید بزنی

جدی؟ یعنی دو ماه بزنم خوبه

اره بابا باید مرتب تا چند ماه بزنی با یکی دوهفتع نیس کبرا کجات میزنی

زیر بغل و بیکینی 

اره همون

۷۵ میل خریدی؟ میگن اون واسه بدن 

بعد باید صبر کنی حداقل ۲ ماه بزنی همیشه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍