2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شايدم سردي يا عفونت.برودكتر

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

پونه یا نعنا با نبات دم کن بخور

اگه سوزش داری که گالن گالن اب بخور تا برطرف بشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچها من یه ساعتی یه بار ادرارم میگیره سرما خوردم فردام موعد پریمه یعنی میشه مال سرما خوردگی باشه؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بچها من یه ساعتی یه بار ادرارم میگیره سرما خوردم فردام موعد پریمه یعنی میشه مال سرما خوردگی باشه؟

طبیعیه ک

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
طبیعیه ک

😂😂😂😂من همیشه صب زود یه بار میرم ظهر یه بار شبم یه بار بخاطر همین ب چشم غیر طبیعی اومد😭سرما خوردم دارم میمیرم شاید بخاطر همونه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

سرماخوردگی آب ریزش داره ولی از بینیه😀😀😀😀.اون از چیز دیگه ایه

خدایا هرکسی رو دقیقا بذار همونجایی که واسه دیگری میخواد.این منصفانه ترین آرزوست.
سرماخوردگی آب ریزش داره ولی از بینیه😀😀😀😀.اون از چیز دیگه ایه

😂😂😂😂اره ابریزش بینیم دارم