2777
2789
عنوان

تکواندو

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 23 پست
نه اصلا دیر نیست، شاگردای من همسن و سال شمان بعضی ها با مامانشون میان، تکواندو تنها ورزشی یه که تا ...

چرا ورزش هایی مثل تکواندو ژیمناستیک و اینا باید از بچگی کار بشن نه الان 

چرا ورزش هایی مثل تکواندو ژیمناستیک و اینا باید از بچگی کار بشن نه الان

تکواندو اصلا این طور نیست نمیدونم چرا میگی،  ولی ژیمناست نیاز به انعطاف داره،  افزایش سن هم خیلی تاثیر توی عدم انعطاف داری که با تمرین درصد کمی بهتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تکواندو اصلا این طور نیست نمیدونم چرا میگی، ولی ژیمناست نیاز به انعطاف داره، افزایش سن هم خیلی تاث ...

چند نفر تو تاپیکام گفتن

من پول و اینا دلم نمیخواد از این طریق به دست بیارم 

مثلا دلم میخواست وارد تکواندو بشم بعد از چند سال تلاش و اینا وارد المپیک بشم مدال بیارم یکم به خودم افتخار میکردم حداقل اینقدر آدم بی مصرفی نبودم

فعلا که اینجا کلاس نیست من حداقل باید تا ۱۸ سالگی صبر کنم برم دانشگاه بعد تو شهری که دانشگاه قبول شدم برم کلاس که خیلی دیره واسه همین منطقیش اینه این رویا رو از سرم خارج کنم 

نمیدونم چجوری دیگه بهش فکر نکنم 

کم بنال یکم جلوتو نگاه کن

جلوم تاریکه عمرم رفت هرکاری میخواستم در هر زمینه ای باید از بچگیم شروع میکردم مثلا زبان رو اگه از بچگی شروع کرده بودم تا الان کامل یاد داشتم یا همین تکواندو رو اگه شروع میکردم الان معلوم نبود کجا بودم 

آدم بی هدف و تنبلی مثل من اصلا نباشه بهتره 

فعلا تنها کاری که میتونم بکنم درس خوندنه که اونم آینده ای نداره یه مدرک میگیرم قاب میکنم به دیوار و هرروز نگاهش میکنم خاک تو سر بی مصرفم

به نظرم برو کلاس اگه وقت و پولشو داری خیلی رشته خوبیه.

دختری دیگه؟ اگه کسی مزاحمت سه میتونی ازش استفاده کنی.

به نسبت بقیه هنر های رزمی لطیف تره و امکان اینکه آسیب ببینی خیلی کمه.

من خودم الان دان ۲ ام و تا حالا اصلا آسیب ندیدم.

تازه همه تکواندو هم مبارزه نیست درباره هان مادانگ و پومسه سرچ کن اینا رو هم میتونی ادامه بدی.