2777
2789
عنوان

تکواندو

140 بازدید | 23 پست

از وقتی اون بازی المپیک تکواندو رو دیدم عاشق تکواندو شدم هرروز الکی تو ذهنم رویا بافی میکنم 

تا حالا نه کلاس تکواندو رفتم نه هیچی فقط نمیدونم چرا اینقدر به تکواندو علاقه مند شدم هرروز ویدئو میبینم آموزش نگاه میکنم

چیکار کنم از سرم بپره و ولش کنم دیگه بهش فکر نکنم خیلی اعصابم خورد میشه از اینکه رویای الکی و بیهوده تو سرم پرورش میدم ۱۶ سالمه 

همه از وقتی جایزه های میلیاردی المپیکیا رو دیدن دلشون میخواد برن المپیکک الان دیگه خیلی دیره از بچگی باید حمایت میشدیم 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه از وقتی جایزه های میلیاردی المپیکیا رو دیدن دلشون میخواد برن المپیکک الان دیگه خیلی دیره از بچگی ...

نه به خاطر جایزه اش نگفتم از حرکاتش و اینا خوشم اومد ولی خب خیلی دیره خیلی خیلی دیر 

نه به خاطر جایزه اش نگفتم از حرکاتش و اینا خوشم اومد ولی خب خیلی دیره خیلی خیلی دیر

اها باشه پس اگه برا دل خودته برو کلاس وگرنه یرای مسابقات کشوری و المپیک یکم دیره

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خودتون باید هدف درست خودتون رو پیدا کنید و نخش رو بگیرید و برید جلو

خیلی دیره الان خیلی خیلی دیره من ۱۶ سالمه دیگه باید از بچگی میرفتم کاشکی بچگیم از تکواندو خوشم میومد و میرفتم ای کاش 

اها باشه پس اگه برا دل خودته برو کلاس وگرنه یرای مسابقات کشوری و المپیک یکم دیره

من پول و اینا دلم نمیخواد از این طریق به دست بیارم 

مثلا دلم میخواست وارد تکواندو بشم بعد از چند سال تلاش و اینا وارد المپیک بشم مدال بیارم یکم به خودم افتخار میکردم حداقل اینقدر آدم بی مصرفی نبودم 

کلاس هم دیره متاسفانه 

نه کی گفته منم توی همون سن‌ها بودم که رفتم

من پول و اینا دلم نمیخواد از این طریق به دست بیارم 

مثلا دلم میخواست وارد تکواندو بشم بعد از چند سال تلاش و اینا وارد المپیک بشم مدال بیارم یکم به خودم افتخار میکردم حداقل اینقدر آدم بی مصرفی نبودم کلاس هم نیست تو این شهر خراب شدمون

خیلی دیره الان خیلی خیلی دیره من ۱۶ سالمه دیگه باید از بچگی میرفتم کاشکی بچگیم از تکواندو خوشم میومد ...

نه اصلا دیر نیست،  شاگردای من همسن و سال شمان بعضی ها با مامانشون میان،  تکواندو تنها ورزشی یه که تا 60 سالگی میشه کار کرد

عزیزم اصلا دیر نیست واست تو شهرتون کلاس نیست واقعا؟ مگه میشه الان شهرهای مرزی هم میان اموزش مربیگری ...

تو شهرمون واقعا باشگاه نیست کلاس هم نیست انگار یه جورایی تو روستا شهرستانمون خیلی کوچیکه