2777
2789

ببنید ازدواج دومم ازدواج اولم ۱۸ سالم بود بچه بودم خیلی ام اذیت شدم تا جدا بشم سریع بعدش با شوهر الانم آشنا شدم ازدپاج کردم تو دوستی راستش دیدم دختر بازی میکنه ولی پشت کوش انداختم گفتم خوب میشه راستش خونه پدر مادرمم حایی نداشتم ازدواج دومم راه فراری میدونستم از اون خونه ،به مرور دیدم دست بزن داره اونم بد جوره بد دهن عصبیه خودش لیپوماتیک میکنه بوتاکس میزنه حتی نمیذاره من ژل بزنم ،به خودم برسم من ۲۶ سالم اون ۴۰ سالش ،خانوادمم میدونن این کارارو‌میکنه ولی میگن اصلا حق برگشت نداری ما آبرومون میره دیگه ایندفعه ،تحملم ندارم دیگه خسته شدم ،امروز نگهبان ساختمونمون منو دید گفت چقد سرحال جون بود چقد شکسته شدی خیلی ناراحت شدم گفت شوهرت همه جوره به خودش میرسه منم میرسم بچه ها موهام زنگ میکنم مژه میذارم با اینکه نمیذاره یواشکی مژه میذارم ولی بازم راست میگن شکسته شدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر اشتباه پشت اشتباه داشتی

اولیش ازدواج تو سن کم

دومیش اینکه اینهمه میگن چه بعد کات چه بعد طلاق سریع رابطه جدید شروع نکید یکم به خودتون فضا بدید ببینید چی میخواید و چند چندید

سومیش دیدی دختر بازی میکنه به هوای خوب شدنش چشم پوشی کردی؟ 

چهارم چرا با 14 سال از خودت بزرگتر وارد رابطه شدی که نتونه درکت کنه

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

ببخشید چرا از شوهر اول جدا شدی؟یعنی اولی بهتر بود؟

پشیمونی از اولی جدا شدی؟بعد چون اون سنش بالاست با تو تفاوتش زیاده نمی‌خواد تو به چشم بیای دیگه

من اگر جات بودم مهریه می‌گرفتم اصلا شهر یا کشورم و عوض میکردم پیش خانوادمم نباشم یه وقت ابروشون نره

کاریه ک شده الان ما هرچی بگیم فایده نداره مجبوری حفظ زندگی کنی یجور مشکلاتو مدیریت کنی  چون خانوادت پشتیبانت نیست

و اما مطلب دوم رسیدگی

بزا اون با بوتاکس بخودش برسه

تو طبیعی بخودت برس بنظرم روند طبیعی بدن خیلی زیباتره چرا جلوشو بگیریم 

تا چند سال میخواد جلوشو بگیره بلخره یجا جواب نمیده همه روند پیریو طی میکنن 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

سلام عزیزم من نویسنده ام و میخوام داستان زندگی و سرگذشت هایی از عشق و خیانت و اینها را بنویسم میتونم ازت بخوام داستان زندگیت را برام بفرستی؟ اگه میتونی تو تلگرام برام ویس بفرست عزیزم آیدی من mahnaz129 است با یک @ اولش بزاری تو سرچ تلگرام میاد اینجا نمیزاره لینکش را بفرستم