2777
2789
عنوان

سن ازدواج !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 48 پست

عزیزانی هم که میگن پشیمونیم زود ازدواج کردیم ربطی به زود ازدواج کردن نداره..عدم شناخت کافی طرفینتونه موقع ازدواج

دوست عزیزمونو نترسونین شاید کیس مناسب گیرش بیاد همین اولای کار

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته حتی اگه دختری به بلوغ فکری لازم برای ازدواج نرسیده باشه، جا داره که سنش از 25 هم رد بشه. گاهی یه دختر 23 ساله بلوغ فکریش از یه دختر 30 ساله بیشتره! ولی 18 ساله حتی اگه فکرشم خوب باشه، آخرش توی سنی هست که احساسات هیجانی و زودگذر داره

بسته به فرهنگ و عقیده متفاوته تو هر خانواده ای و همه هم محترم

اما من بین ۲۷-۳۲ سالگی رو ترجیح میدم .به نظرم هیجده سالگی خیلی زوده

دلا دیدی که خورشید از شب سرد چو اتش سر برون کرد که از خون دل ما تذروی نغمه سر کرد صدای خون در آواز تذرو است دلا این یادگار خون سرو است ....میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید؟(تیکرم برای بارداری نیست)٬ لحظه شماریه :)

عزیزم سن ازدواج به بلوغ فکری برمیگرده و نیاز جنسی هر کسی یکی توسن ۱۸ سالگی اینقدر میدونه ومیفهمه که یه دختر ۳۰ ساله اینطور نیست پس به خودت نگا کن ببین شرایطت چطوره اگه نیازه و طرف شرایط رو داره فک کن بهش 

نظر من بیست سالگی تا بیست تا بیست و پنج عالیه وقت برای تفریح بچه داشتن (بلاخره محدودیت های فیزیولژی ) حتی شکست باز فرصت برای شروع مجدد هستش

حالا شما اگه واقعا مورد خوبیه اخلاقی خانوادگی سنی و کار مناسب هم داره به نظرم به هیچ عنوان همینطوری ردش نکن باهاش صحبت کن پسر خوب نباید بی دلیل ردش کرد