2777
2789
عنوان

سن ازدواج !؟

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 48 پست

نزدیک به 30 فکر پخته تره و بهتر تصمیم میتونه بگیره 

اما سن ازدواج به خیلی چیزها ربط داره فرهنگ ،شرایط،خانواده ،مهمتر خود شخص به نظرم ادم اول خودشو بشناسه بعد ازدواج کنه بهتره تا اینکه چشم باز نکرده ازدواج کنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی ب بلوغ فکری داره.ی وقت ی دختری بیست سالشه میبینی انقدر مفهومی ب معنی زندگی نگا میکنه و پختست. ی دخترم بیست و هفت سالشه و میگ اگ شوهر ایندم برام از اونایی ک خواهرش میپوشه نخره طلاق میگیرم😕

هر وقت به بلوغ فکری رسیدی و یکی رو پیدا کردی که با همه خوبیا و بدیاش بتونی باهاش زندگی کنی و بدونی زندگی بالا پایین زیاد داره  وقت ازدواجته حالا یکی تو‌۱۸ سالگی یکی تو ۳۰ سالگی  

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙

واقعا ١٨ زوده ، اجازه بده از جووني ت بفهمي 

با دوستات وقت بگذروني ، اطرافت بهتر بشناسي 

دانشگاه بري تو اجتماع باشي ، من خودم ٢٩ ازدواج كردم الان خيلي راضي ام بازم برگردم عقب همين سن ازذواج ميكنم 

حالا نميگم شما ٢٩ ولي حداقل ٢٣ رو رد كن 

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍

۱۸تا ۲۴نهایتن

به نظرم بین این سن ها اوجه خوشی و مستی یه دختره همم انتخاب راحت تره(نه اینکه یه خانوم بعد این سن کسل و ناراحت باشه،نه..ولی خب شیطنتا بیشتره هر چی باشه)..عروس شدنم تو این سن عالمی دارد😁

خدایا همیشه دستامو بگیر...خودت میدونی ولم کنی مث شیشه میفتم تیکه تیکه میشم...

ببین عزیزم من خودم 28 سالمه و مجردم و ناراحتم که چرا مجردم. خیلی اذیت میشم. ازدواج باید تو سن مناسب اتفاق بیفته. تو سنی که اولا آدم به یه سطحی از پختگی و بلوغ فکری و عاطفی لازم، رسیده باشه. و از طرفی جوون و شاداب باشه. در نتیجه برای دخترا به نظر من بهترین سن، بین 22 تا 25 هست. ولی ازدواج توی 18 سالگی رو اصصصلا توصیه نمیکنم. یه دختر 18 ساله هرچقدرم جوری تربیت شده باشه که بلوغ فکری داشته باشه، (تازه ااااااگه اینجور باشه!) آخرش بلوغ احساسی_عاطفیش اصلا تکمیل نشده از نظر من. 18 سالگی اوج احساسات جوانی و هیجانات زودگذره و شخصا اصلا ازدواج تو این سن رو قبول ندارم

آره بچه ها همه میگن بهم بزار 25 سالگی . کمک بزرگی کردین بهم سردرگمی خیلی چیز بدیه

اره عزيزم احتمال اينكه تو اين انتخاب اشتباه داشته باشي زياده

خدايا مواظب عشقاي زندگيم ، دخترم و همسرم باش هميشه 💋😍😍

پسر بالای ۳۰ دخترم ۲۵به بالا

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...