2777
2789

ما سر این سرترالین بدبختی ها کشیدیم 

البته تداخل داشت با مواد 

پدرم میخورد 

شما با نظر دکتر مصرف کن سرخود نخور 

صلوات برای ظهور آقا (عج) و یه مریض ❌بیا خط بعد 👇هرکس دیسک کمر داشته و بهتر شده بهم بگه چیکار کرده ممنونم 🤍دعاتون میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما سر این سرترالین بدبختی ها کشیدیم البته تداخل داشت با مواد پدرم میخورد شما با نظر دکتر مصرف کن سرخ ...

😂😂😂😂جمله اولت 

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟🥺

مزیت هاش می چربه.. شاد و بی خیال میشی فکر خیال کم میشه

من قبلنا خوردم الآنم دو ماهی هست شروع کردم واقعا دوسش دارم به من که خیلی کمک می‌کنه البته اشتها رو زیاد می‌کنه و بعد یه مدت ممکنه چاق بشی خواب هم زیاد میشه

من ی تایم میخوردم زیاد تاثیر نداشت ولی بی تاثیرم نبود.

ولی اینکه میگن یهو ولش نکن رو جدی بگیر من یهو نخوردم و لرزش دست گرفتم البته الان بعد سه چهار سال خیلی بهترم ...

باید کم کم کمش کنی و بعد قطع 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

میگن شادی بخشه درسته؟

من ۵۰ میخورم . نشخوار فکری رو کم میکنه . یه کم بیخیال میشی . تو پوران پی ام اس کمتر عصبی میشی . بدقلقی عای بچه و شوهر کمتر اذیت کننده است 

اینا نتایج من بود 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز