عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹
مزیت هاش می چربه.. شاد و بی خیال میشی فکر خیال کم میشه
من قبلنا خوردم الآنم دو ماهی هست شروع کردم واقعا دوسش دارم به من که خیلی کمک میکنه البته اشتها رو زیاد میکنه و بعد یه مدت ممکنه چاق بشی خواب هم زیاد میشه
من ی تایم میخوردم زیاد تاثیر نداشت ولی بی تاثیرم نبود.
ولی اینکه میگن یهو ولش نکن رو جدی بگیر من یهو نخوردم و لرزش دست گرفتم البته الان بعد سه چهار سال خیلی بهترم ...
باید کم کم کمش کنی و بعد قطع
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗