2777
2789

ما سر این سرترالین بدبختی ها کشیدیم 

البته تداخل داشت با مواد 

پدرم میخورد 

شما با نظر دکتر مصرف کن سرخود نخور 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن شادی بخشه درسته؟

بله 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

مزیت هاش می چربه.. شاد و بی خیال میشی فکر خیال کم میشه

من قبلنا خوردم الآنم دو ماهی هست شروع کردم واقعا دوسش دارم به من که خیلی کمک می‌کنه البته اشتها رو زیاد می‌کنه و بعد یه مدت ممکنه چاق بشی خواب هم زیاد میشه

😂😂😂😂جمله اولت

😂😂😂 

من ی تایم میخوردم زیاد تاثیر نداشت ولی بی تاثیرم نبود.

ولی اینکه میگن یهو ولش نکن رو جدی بگیر من یهو نخوردم و لرزش دست گرفتم البته الان بعد سه چهار سال خیلی بهترم ...

باید کم کم کمش کنی و بعد قطع 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

میگن شادی بخشه درسته؟

من ۵۰ میخورم . نشخوار فکری رو کم میکنه . یه کم بیخیال میشی . تو پوران پی ام اس کمتر عصبی میشی . بدقلقی عای بچه و شوهر کمتر اذیت کننده است 

اینا نتایج من بود