2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا میاید

115 بازدید | 11 پست

من شیش هفته ام وقتی دراز میکشم بعد  پا ک میشم زیر دلم درد شدید میگیرع مث درد پریودی 🥺دکتر گفت پروژسترون بزن ولی ترسیدم نزدم شما از این دردا داشتید

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل ممکنه درد هایی باشه منم اینطوری بودم از شیاف پروژسترون استفاده کردم

بعد 2،3 هفته خوب شد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

خانومای باردار گروه داریم توی روبیکا خواستین بیایین ☺️🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه کم داری مثل موقعی ک تازه میخاد درد پریودی شروع بشه ک طبیعیه چون رحم داره کم کم جا باز می‌کنه

ولی اگر درد شدیده حتما شیاف استفاده کن

من خودم از ماه اول تا هشتم هرشب شیاف استفاده میکردم 

شیاف پروژسترون باعث میشه بچه جاش محکم تر بشه چیز ترسناکی نیست

تازه من دوتا آمپولش هم زدم نمیدونستم حامله م دکتر گفت اشکال ندارع جاش محکم تر میشه برای کسایی ک سابقه سقط دارن خودمون تجویز میکنیم

دکتر شیاف داد ؟لخته خون نداری کهداری ؟منم استفاده می کنم هرشب

نه لکه بینی ندارم اره شیاف داد استفاده نکردم ترسیدم گفتم تا برم پیش دکتر خودم 

لکه بینی که نداری؟ اگه نداری طبیعیه منم اینجوری بودم همراه با درد وحشتناک سینه

نه ندارم لکه بینی  سینه هام خیلی درد داشت یکی دو روز بهترم