سلام دوستان برای واکسن دوماهگی اول باید کمپرس سرد گذاشت بعد روز دوم حوله گرم؟؟؟ و دوم قطره استامینوفن هر چهار ساعت باید داده شه؟؟
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
روز اول سرد روز دوم گرم هر چهارساعت قطره استامینوفن اگه خیلی ادیت کرد هرسه ساعت.دوقطره استامینوفن هم بریز رو پاش اونجا که واکسن زده من اونجوری کردم اذیت تشد
چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
بستگی داره چقدر تب کنه و بهونه بگیره اگه در کل خوب بود 6 ساعت یبار اگر اذیت کرد 4 ساعت یبار
بیشتر خوابه صبح یه بار بهش دادم بیدارشه بهش میدم مرسی از راهنماییت😗
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰