2777
2789
عنوان

اعصابم خورده

86 بازدید | 10 پست

شوهر نکبتم همش خونه پدرشه تقریبا نصف تایم شبانه روز چند ساعتی هم سرکاره کم میاد خونه.پولم نمیده چندان . همیشه میگه ندارم تا از پول خودم خرج کنم من کارمندم.الان دیروز تا حالا بود خونه .دیگه ازش بدم اومده بخاطر ایرادی که تو چهرش بوجود اومده ونمیره درست کنه چون درگیر پدرمادرشه.پولم چندان نمیده.مثلا ماهی دوتومن.البته خرید خونه می‌کنه و پول دارو.یاگاهی ببرمون بیرون.

تواین چندماه نه سفر بردمون .بیرون رفتنمون ماهی یبار پیاده روی یا رستوران.

از خودش سردم تمکین نکردم عصبی شد دعوا راه انداخت رفت بیرون

خسته ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا نمیشه نظری داد شرایط اقتصادی کشور کلا رو هواست، اما اگر داره برای خانواده پدرش خرج میکنه و شما دچار کمبود هستین خب الویت قرار ندادن خانوادش که شما باشین هست، بابت ظاهرشونم که گفتین خودشون حس بدی ندارن ؟

چون درگیر پدرمادرشه میگه الان نه

مشکل خاصی براشون پیش اومده بدهی بیماری بازسازی منزل و ...یا همیشه اینطور بوده؟خودشون درآمدی ندارن

بهتره که باهاشون صحبت کنی و بگی این مبلغ برام کافی نیست اگر نمیتونی با شرایط الان نیازهای منو رفع کنی پس بهتره منم شاغل بشم 

نمیدونم چکار می‌کنهدوتومن بسه ؟من و بچه هام .داره نمی‌دونم چرا نمیده

با گروهی و وضعیت فعلی معلومه که نه واقعا کمه این مقدار

ماهی حداقل کم پنج تومن اگر دآمدشون متوسطه باید درنظر داشته باشن به هرحال خانمین یه ماه ممکنه نیاز داشته باشین یه ماه نه یه بخشی رو پس انداز کنین برای خودتون