2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دوستم پرسیدمآخه جواب پیام هام رو نمی داد🥲🥲

اینجوری بدتر میکنه دیگه  راهتو جدا میکردی اگه میخواست پیگیرت  میشد

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

اینجوری بدتر میکنه دیگه راهتو جدا میکردی اگه میخواست پیگیرت میشد

اخه من کاريش نکردم جز خوبی و محبت

فقط گاهی مناسبت‌ ها بهش پیام تبریک می دادم

یه بار واسش پیام تبریک تولد دادیم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم 🥲 🥲 

من فقط قصدم تبریک بود نه هدیه دادن

یه بارم واسش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و بعد شونزده ساعت سين زد بی جواب 🥲 🥲 

اخه من کاريش نکردم جز خوبی و محبتفقط گاهی مناسبت‌ ها بهش پیام تبریک می دادمیه بار واسش پیام تبریک تو ...

معلومه میخواد باهات قطع ارتباط کنه به خواستش احترام بذار اصلا پیگیرش نشو غرور خودت و حفظ کن.

اخه من کاريش نکردم جز خوبی و محبتفقط گاهی مناسبت‌ ها بهش پیام تبریک می دادمیه بار واسش پیام تبریک تو ...

بعصی ها مرض  دارن فحش بدن ادم راحت تر کنار میاد تا بی جواب بمونه  خودت درگیرش نکن واضح داره میگه نمیخواد

دلم خییییلی شکست کسی تا حالا این جور با من رفتار نکرده بود 🥲

همون دیگه اولین انتخابت بد بوده خودت باعث شدی اینجوری باهات رفتار بشه هر کسی رو وارد قلبت نکن