تایم شام و صبحانه م درسته اما به خاطر شغلم ناهارم خیلی دیر میخورم،جدیدا معده م همه ش درد میگیره یا اسپاسم میشم یا اسید معده م زیاد میشه نمیدونم چیکار کنم
من یه مدت صبح پامیشدم شب قبل خواب نصف شب.. همش معده م میسوخت اسید وحشتناک میومد تو حلقم.. شب موقع خواب و صبح تا چشممو باز میکنم یه قاشق مربا خوری عسل میخورم فعلا خیلی بهترم شمام امتحان کن فقط نصف شب اب اینا اصلا نخور. عسل خوبم تهیه کن
تو فاصله صبحانه تا ناهار شیر کاکائو با کیک یا بیسکوئیت میخورم متاسفانه تا برنج نخورم نمیشه بارها پشت میزم ظرف غذا گذاشتم بخورم ولی باز اصلا نشد درست بخورم
عزیز من پرهیزمعده سرچ کن یه سال اصلا نباید خام بخوری ابدا مرهیز عدایی به شدت مهمه گوشت گرمی باید بخوری بهترین فرم کلباب شدس
روعن الاغ اصل بگیرین اصلش ماده باید باشه عین روغن جامد که تهش یدره ته نشین نه همش جامد .. روعن الان سفید ماده
ناشتا بعد هر وعده عدایی بخوری یا نیم س قبل هر وعده عدایی
به قسمتی از جعدت که درد داره دراز بکشی
ناشتا نیم س قبل این روعنه ۴ قاشق سر پر بابونه و دو ق هم پونه دم کن بعد از صافی رد کن بریز تو لیوان توش این بریز
تخم ریحان تخم بالنگو و تخم شربتی و تخم بارهنگ به مقدار مساوی قاطی کن باهم ازش یه ق عدا خوری بردار بریز تو اون دم نوشت لعاب که انداخت تگناشتا بخور دراز بکش به اون قسمت از معدت که درد داری برا گشادی بالا معدت بعد وعده. ها عدایی پودر پوست انار شیرین رو بریز تو این پوکه ها قرص خالی یا اگه نیتونی حوصله داری با اب خیلییییی کم قاطی کن شکل قرصا ریرز در بیار
قبل عدا شیرین بیان اندازه یه جعبه چوب کبریت بدار تو اب گرم اروم حل بشه این رو قبل وعده ها عداییت تقسیم کن بخور قبل و بعد وعده ها عداییت علیط بخورش حتما
ویتامین ها گروه ب رو هم بزن هر هفته بیوتین بپنتن و بکمپلکس هر هفته چون جدیب این ویتامین تو معدت کمه ویتامین دی هم هر ماه امپولش بزن
ویتامین هایی مثل زینک ب۶ نخور برا نعده خوب نیس ویتامین سی هم شدیدا پرهیز عدایی رعایت کن
سرچ کن گوگل ببین چین خام نخوردن خیلی مهمه اب نخوردن قبل بعد عدا و حین عدا خ مهمه دراز نکشیدن دو س بعد عدا خ مهمه نخوردن لبنیات خیلی مهمه
سیاهدونه قبل هر وعده عدایی اسیاب کن بلافاصله بریرز تو یه ق مربا خوری بریز رو زبونت با اب قورت بده سعی کن با دهنت نفس نکشی بپره گلوت چون پودره این پودر ندار بمونه بلافاصله باید خورده شه برا بلغم معده خوبه تو برنجت ریحان خشک بریز یک ق عدا خوری به هر پیمونه بخور بی روعن باشه عدا ها چرب نخور ناشتا یدونه دومپریدون عبیدی بخور لانسرپزون دوز ۴۰ بگیر بخور
برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...