2777
2789
عنوان

این رفتار هام عادی هست ایا

213 بازدید | 27 پست

دیروز کتابمو خودکارم رو یه قسمت موکت اتاقم افتاد بعد امروز شستم موکت رو 

چون کتابم روی زمین مدرسه افتاده بود و با کفش هم روی میز هامون راه رفته بودن کتابم کثیف بود🤦

اینجا حق داشتم بشورم یا نه؟ قشنگ وقتی روی کتابم دستمال میکشم دستمال سیاه میشه 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

نه

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟

چون کثیف نشده ک شستی نزار وسواس بگیری 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

چون کثیف نشده ک شستی نزار وسواس بگیری

مامانمم همینو میگه میگه جارو برقی میکشیدی تمیز بود 

ولی من تو گوشم نمیره خب زمین هم کثیفه..

نظرم اینه دستمال مرطوب ببری مدرسه نیمکتتو پاک کنی بعد استفاده کنی 

کتاب هم اگه افتاد زمین پاک کن با دستمال بعد بذار کیفت

ولی دیگه نیاز نبود موکت رو بشوری زیاده روی بود

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

مامانمم همینو میگه میگه جارو برقی میکشیدی تمیز بود ولی من تو گوشم نمیره خب زمین هم کثیفه..

اینجوری وسواس شدید میگیری تو آینده اذیت میشی سعی کن بیخیال باشی عزیزم 

نظرم اینه دستمال مرطوب ببری مدرسه نیمکتتو پاک کنی بعد استفاده کنی کتاب هم اگه افتاد زمین پاک کن با د ...

هر روز میبرم الکل میبرم پاک میکنم ایندفعه زنگ آخر بود که دیدم بچه های کلاس های دیگه داشتن رو همه میز ها راه میرفتن اومدم دیدم میزم رد کفش روش مونده دیگه دستمال نداشتم کسیم نداشت که ازش بگیرم میز رو تمیز کنم مجبور شدم همون‌جوری کتابم رو بذارم😭

اینجوری وسواس شدید میگیری تو آینده اذیت میشی سعی کن بیخیال باشی عزیزم

سعی میکردم اصلا بهش فکر نکنم ولی امروز بیدار شدم هی خوره مغزم شد آخرش پاشدم شستم نتونستم