2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام منم مثل شما دیروز که روز نهم بودم رگه خون قرمز توترشحاتم دیدم بعدشم تا همین الان گاهی ترشحات صورتی و قهوه ای میبینم صبح رفتم پروژسترون تزریق کردم.شما چیکار کردی لک بینیت قطع شد.ممنون میشم جواب بدی

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

سلام منم مثل شما دیروز که روز نهم بودم رگه خون قرمز توترشحاتم دیدم بعدشم تا همین الان گاهی ترشحات صو ...

واسه من همون چند قطره بود قطع شد ولی آسپرینم قطع کردم

واسه من همون چند قطره بود قطع شد ولی آسپرینم قطع کردم

ممنون خانمی.من اسپرین نمیخورم برا من روزی ۲ تا هپارین باید تزریق میکردم که خودسرانه از همون اول روزی یکی میزنم من چون سقط مکررم میترسم اونو قطع کنم.انشاءالله همه منتظرا به ارزوشون برسن منو شمام نه ماه دیگه بچمونو بغل بگیریم

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

آزمایش دادین

ن ۲ دروزه دیگه باید آزمایش بدم .از ترس منفی شدن بی بی چک که کلا نزدم .فقط خدا کنه اینبار دیگه گرفته باشه و مهمتر از اون بمونه برام.امیداوار بشی بعد از دست بدی سختره.اولین بار که حامله شده بودم بعد سونو زنگ زدم ب شوهرم انگاراصلا نمیشنید چی میگم از خوشحالی مثل گیجا شده بود

من آذری یوخ.تورچَم تورچ

من تاحالا باردار نشدم.چهارمین انتقالم هست.ان شالله شما مثبتی

انشاءالله هرکی در آرزوی فرزنده زوده زود ب آرزوش برسه شمام مثبت بشیو دوتا کوچولوی ناز بیاری وعروسیشونو ببینی.من هم منفی شدن دیدم هم مثبت شدن و بعدش سقط.دومی خیلی خیلی سختره.اولین ای یو ای من دوقلو بود حوالی شیش وهفت هفته سقط شدن هم حال جسمیم خیلی بد بود هم روحی که داغون شده بودم.دومیمم تازه مثبت شده بودم  خیلی راحت سقط شد

من آذری یوخ.تورچَم تورچ