2777
2789
عنوان

بچه ها کسی بهتون بگه الاغ چی در جوابش میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 68 پست
یه جمله هست توقران کمثل الحمار...صدای مثل الاغ....ولی نمیدونم دقیقا مربوط به چه کسانی بوده..فکر نمیک ...

مثَل كسانى كه [عمل به] تورات بر آنان تكليف شد، سپس به آن عمل نكردند ،همانند درازگوش است كه كتاب هايى را حمل مى‌كند.بد است مثلَِ‌ قومى كه آيات الهى را تكذيب كردند و خدا مردم ستمكار را هدايت نمى‌كند

فک کنم بیشتر مربوط به خود مادرشوهره هست

بدون امضا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر امام باقر علیه السلام در جواب مردی که بهش گفت بقر...گفت من بقر نیستم..من باقرم...

شما هم بگو من الاغ نیستم انسانم..همون ایه قرانم که گفتم براش بخون و بس...با ادمایی که شعور ندارن هم سطح نشو

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خیلیم رو‌حرفش پافشاری کرد.اخر گفتم‌خداروشکر تو از نزدیکان من نیستی وگرنه یدونه میزدم تو دهنت

ببین منظورش چی بوده یا چی خونده خواسته حرفشو به اثبات برسونه ولی نتونست 

بدون امضا

بخدا نمی‌دونم چی بگم...همش خفم میکنن..فقط دخترانش معذرت خواهی کردن...خودمم از اسکل بودنم دارم می‌سوز ...

میگفتی حرف دهنتو بهم زنیکه الاغ خودتی و همه کست بی تربیت

بعد همونجا شوهرتم قاطی مادرش میکردی به اونم چندتا فحش میدادی میگفتی زنیکه رو جمعش کن 

میگفتی حرف دهنتو بهم زنیکه الاغ خودتی و همه کست بی تربیتبعد همونجا شوهرتم قاطی مادرش میکردی به اونم ...

چرا بیخودی شوهرشم قاطی مادرش کنه تازه با اونم چپ بیفته..بعد تازه لی احترامی به بزرگتر هرچند حق با تو باشه، باعث می شه که بقیه حق رو به اون بزرگتر بدند...با سیاست باید برخورد کرد

میگفتی حرف دهنتو بهم زنیکه الاغ خودتی و همه کست بی تربیتبعد همونجا شوهرتم قاطی مادرش میکردی به اونم ...

میس جان دو سال پیش دوباره دهن گشادش باز کرد دقیقا عید بود تو پستام هست همون شب دعوا شد پدر شوهرم سکته کرد انداختن سر من...از اون سال دیگه خیییییییلی رفت و آمدم کم کردم...بعد از یکسال که رفتم دوباره دهن بلانسبت شما گاله ش رو باز کرد...همم میگن ترخدا چیزی نگو یکیشون سکته میکنه

چرا بیخودی شوهرشم قاطی مادرش کنه تازه با اونم چپ بیفته..بعد تازه لی احترامی به بزرگتر هرچند حق با تو ...

سیاست کیلو چنده بابا ، به بهونه سیاست جواب یه عده نغهم رو ندیم که اونام فکر کنن حق دارن دهن گشادشونو باز کنن هر توهیتی بکنن.  احترام هرکس دست خودشه مخصوصا بزرگتر 

قرار نیست چون سن کسی از کس دیگه بیشتره دهنشو مثل گاله باز کنه بعد دیگران بهش هیچی نگن بگن چون سنش زیاده

[QUOTE=371876757]یه جمله هست توقران کمثل الحمار...صدای مثل الاغ....ولی نمیدونم دقیقا مربوط به چه کسانی بوده..فکر نمیک ...[/QUOا

ان انکر الاصوات لصوت الحمیر 

اللهم عجل لولیک الفرج 
سیاست کیلو چنده بابا ، به بهونه سیاست جواب یه عده نغهم رو ندیم که اونام فکر کنن حق دارن دهن گشادشونو ...

نه بهانه نیست..واقعا اگه حقم با ادم باشه بقیه طرف اونو می گیرن و اوضاع بدتر می شه...من باشم این طوری رفتار نمی کنم..حالا دیگه استارتر خودش می دونه.

میس جان دو سال پیش دوباره دهن گشادش باز کرد دقیقا عید بود تو پستام هست همون شب دعوا شد پدر شوهرم سکت ...

بنظرم دیگه نرو  

اگه توهینش ناراحتت کرد زنگ بزن بشورش و جوابشو بده و بعد قطع رابطه کن که خودخوری نکنی خودتو مریض کنی اگه نه زیاد ناراحتت نکرده و میدونی که خودخوری نمیکنی زنگ نزن بهش فقط بگو شوهرت تذکر بده دهن مادرشو جمع کنه