2777
2789

بچهه هاا

من باشگاه میرم رشته تکواندو.. الان حدود ۸ ساله.. دان ۳ مشکی دارم 

ولی تو همه این ۸ سال اونقدر ک باید بهش علاقه نداشتم و در حال درجا زدنم چون توی زمان اشتباهی شروعش کردم و صرفا بخاطر چشم و هم چشمی با فامیلمون:/ کلا حس میکنم واس من نیس به من متعلق نداره..با اینکه استعدادم توش زیاده 

ولی موندم ادامه بدم یا نهه:)))

اخهه درسم هست اصن نمیدونمم کدوم برام بهترهه ...

میشه ی نظری بدین:)))

اخهه دیگ الان ارشدم.. وقتی دو تا کمربند پایین تر ببینن هدفی ندارم .. احترام ممکنه نزارن و بخاطر همون دیگ واس تفریحم نمیتونم برم...

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو یه حرفه کنار درست یاد بگیری عالیه

خصوصا که دان ۳ چیزی نمونده برو زودتر تمومش کن

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

تنها جایی ک دوستامو میبینمه:/ همش سخته واسم..ولیی اگ تمرین کنم راحتهه واقن

چیش سخته

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

تنها جایی ک دوستامو میبینمه:/ همش سخته واسم..ولیی اگ تمرین کنم راحتهه واقن

به این فکرکن ۸سال سالم زندگی کردی برای بدنت وقت گذاشتی ورزشم که باعث انرژی مثبته ببین هدفت چیه خوب هدف دیدن دوستات که نشدبایدببینی چی بدای هودت وزندگی واینده ت خوبه 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

دیدی یچیو دوس نداری بزور خودت و میکشی منظورم همونه...

اره ولی مربی شو کسب درامد کن 

ادم واسه کسب درامد میتونه علاقه رو حذف کنه:))

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

به این فکرکن ۸سال سالم زندگی کردی برای بدنت وقت گذاشتی ورزشم که باعث انرژی مثبته ببین هدفت چیه خوب ه ...

ارههه دقیقاا 

ولیی همیشهه یچی ته دلمهه ک شروع کنم حرفه ای این ورزش و.. چون روحیم خیلی اوکیه باهاش.. 

ولیی واقعی دوسش ندارممم.. 

مثلا وقتی نمیرمم باشگاه اعتماد ب نفس هبجی ندارم.. 

ولی وقتی میرمم یکی یچی بگ میتونم بگم ارهه من ورزشکارم فلان.. وقتی یکی باورم نداره اذیتم میکنهههه..

کل زندگیم توی دوراهی برم یا نرم بودم تا الان ک دان۳ ک اگ چن سال پیش بود و سنم رسیده بود الان مربی بودم... رو گرفتم.. 

همینجوری داره پیش میره🤣

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

اره ولی مربی شو کسب درامد کن ادم واسه کسب درامد میتونه علاقه رو حذف کنه:))

اصلاا انگیزه و امیدشو ندارم.. 

همش تو فکرم این نمیشه به جایی رسید تا استادمون توی استانمون هسا..

و همه این فکرای مزخرف بخازر خانواده غیر ورزشی ک داشتم.. 

همیشه امیدمو کور کردن.. 

اون اولا همیشه مقام کسب میکردم انقدد زدن تو سرم ک تکواندو اینده نداره کک دیگ جدی باورم شدههه😭😭😭😭 

خیلی ازشون بدم میادد ابنده منو نابود کردن استعدادی کک داشتم و با اجازه ندادن به مسابقه نرفتن کور کردن

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

منم تکواندوام گلم ولی اسم مسابقه و مبارزه میاد نمیدونم چرا استرس میگیرم الان ۵ ساله میرم هنوز ترسم ن ...

باید با ترسات رو به رو شی.. 

و باور داشته باشی ک میتونی 

💃🥺😍💅🏼🤗🎀😭🥂🧚‍♀️🫂🪽🤍

ارههه دقیقاا ولیی همیشهه یچی ته دلمهه ک شروع کنم حرفه ای این ورزش و.. چون روحیم خیلی اوکیه باهاش.. و ...

وای خیلی بده همش دودل باشی باخودت کلنجاربری به قول یکی بایدیه بارقورباغه ت روقورت بدی تصمیم لگیرتاتهش برومن رشته دانشگاهیم همش دودل بودم چشم بازکردم لیسانسم گرفته شاگرددانشکده هم بودم ارشدم بدون کنکورمیتونستم برم ولی چون دلم باهاش نبودهمیشه عذاب میکشیدم خیلی مهمه حال خودتم خوب باش باانجام یه کارحالاورزش یاکاریاکسب درامد

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️