2777
2789
عنوان

توروخدا کسی هست دارم سکته میکنم

122 بازدید | 15 پست

خواب دیدم دخترم و دزدیدن یعنی اگ شوهرم از خواب بیدارم نمی کرد سکته میکردم میگفت تو خواب ناله های بلند میزدی بیدار شدم لکنت گرفته بودم الانم حال خوبی ندارم چرا این خواب و دیدم

منم زیاد خواب میدیم مثلا بچه هامو گم کردم.... از وقتی حرز امام جواد علیه السلام تهیه کردم شبا زیر سرم میزارم هیچ خواب بدی نمیبینم

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دزدیدن بچه ر خواب اغلب نمادی از ترس از دست دادن، ناامنی و یا احساس عدم کنترل در زندگی بیداری است. این خواب ممکن است نشان‌دهنده نگرانی‌هایی در مورد آینده، از دست دادن فرصت‌ها، یا حتی ترس از عدم توانایی در محافظت از چیزهایی که برای شما ارزشمند هستند، باشد 

گوگل زدم این اورد

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عزیزم همه خوابا قرار نی تعبیر خاصی داشته باشن..وقتی هر خوابی میبینی همش بگو خیره ان شاالله..تا خیر بشع 

الانم صلوات بفرس بخاب.. فردا هم صدقه بده

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

صدقه بده به اب بگو بزار بره

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

بچه هام دوقلو ان خیلی اذیتم میکنن جدیدا همش باهم دعوا دارن دیشب یا یکشون دعوا کردم این خواب در مورد ...

شاید چون ذهنت مشغول درگیر اون دعوا کردن بوده این خواب دیدی نگران نباش عزیزم الان یه پول نقد بزار کنار بعدا تو خیابون بده به یکی ایشالا بچه هاتم همیشه سلامت باشن گلم🤍

علتهای زیادی داره سرچ کن تعبیر خواب دزدیدن رو ببین با خواب و تعبیر خودت جور در میاد یا نه 

تین روزها به این موضوع فکر کردی یا کسی گفته یا جایی خوندی 

یا میگن گاهی شیطان به خواب آدم نفوذمیکنه و آدم رو میرسونه 

هر چیزی ممکنه 

اما اگر تا این حد لرزیدی بسم اله بگو و الان بشین رو به قبله و آیه الکرسی بخون بگو یا علی خواب دیدم هر چه باشد خیر باشد خدایا خودت به خیر بگذرون  و میتونی صدقه بدی 

میگن خواب رو خوب تعبیر کنی خوب اتفاق میفته 

حضرت میفرمودن خوابتون به کسی نگین بد تعبیر نکنه که بد اتفاق بیفته  

صدقه بده، و آیت الکرسی بخون. خیره انشاالله، با فکر مشغول خوابیدی از اون بوده این خواب رو دیدی.

اره فکر کنم البته تو خواب هم خودم هم همسرم و پدرم خیلی گریه میکردیم یادمه مامانم میگفت گریه و ترس تو خواب خوبه

بله تعبیر گریه، شادی هست. 

راستی میگن خواب رو برای کسی تعریف نکنید، هر تعبیری بکنند همون میشه، بهتره خودتون تعبیر به خیرش کنید. 

صدقه بدید و آیت الکرسی بخونید اگر تحت تاثیر خوابی قرار گرفته باشید.