2777
2789
بله..تبریک و آینده بسیار خوب

اینهمه واسه بقیه گفتی بمنم بگو خب🥲🥲

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما هم لباست خوبه و انگار ورزش کاری/کمر و دیدم شبیه بدنسازها

تقریبا درسته،بنظرت دوستم چجور آدمیه و اینکه میخواد بره یه جای دیگه واسه زندگی،میره؟امروز هم قصد انجام یکاری رو دارم بنظرت میتونم؟

بخدا نسبت بهت حس خوبی ندارم..

اوکیه ولی چ حس بدی؟بگو شاید خدمو بیشتر بشناسم

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

زنگ میزنه و حدود دو هفته صبر کن ولی زیاد تحویلش نگیرو احترام بزار بهش بین دو تا سه هفتهاحتمالن برا ع ...

دو هفته دیگه ک عید نیس بیشتر از یک ماه مونده ب عید

میشه بگی دوسم داره یا ن؟

تقریبا درسته،بنظرت دوستم چجور آدمیه و اینکه میخواد بره یه جای دیگه واسه زندگی،میره؟امروز هم قصد انجا ...

اول بگم من نمیگم همش درسته و دلم میخواد همه شما شاد باشید و منم دعا کنید

تمام سوالاتت بله و آخری در چند مرحله انجام میشه

اول بگم من نمیگم همش درسته و دلم میخواد همه شما شاد باشید و منم دعا کنیدتمام سوالاتت بله و آخری در چ ...

ممنون لطف کردی،آخری رو قصد دارم با یه نفر صحبت کنم ولی هی یه اتفاقی میوفته نمیشه دعا کن امروز از پسش بر بیام

اوکیه ولی چ حس بدی؟بگو شاید خدمو بیشتر بشناسم

ب ات میگم یادگاری / حسین نمیدونم کیه تو سرنوشتت ولی دیدمش انگار داییته کنار تو میچرخه نامش و یک ماشین سیاه رنگ . تو زندگی صبر زیاد داری دوسش دارم و اینکه خوش بر خوردی ! الهی خدا برات بسازه و برای همه ما هم بسازه..  تو ته دلت مهر دختری هست ک اگر پسری اونم میخواد تو رو بهش میرسی و در آخر برادری دیدم کنارت امیر نام یا سعید/نمیدونم چقدر درسته

بله..تبریک و آینده بسیار خوب

من طلاق نمی خوام تبریک برای چیه ؟؟؟؟بچه اام پیش شوهرمن ازدواج مجدددارم یاشوهرم ازدواج میکنه می خوام ببینم بچه اام زیردست نامادری میفتن  ؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

نمیدونم چقدر درسته ولی چشم/برف رو دوست داری و چایی خوردن در اون یا کلبه چوبی کلن شخصیت رویایی داری و ...

از دستم ناراحته؟چجوری میتونم از دلش در بیارم؟ و اینکه رفیق خوبی هس به دردم میخوره یا نه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

ممنون لطف کردی،آخری رو قصد دارم با یه نفر صحبت کنم ولی هی یه اتفاقی میوفته نمیشه دعا کن امروز از پسش ...

پس درسته..و چرا انقدر زیرکی؟ کاش منم عین تو بودم دعا کن هر آنچه در سر داریم همان شود خواه گر به صلاح نیست ! صلاح شود