2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شک نکن..ببین یه رفیق صمیمی دارهدر مورد تو براش گفته و ازت کمکم عکس میگیرهتا دیدی گرفت ولش کن...اینم ...

خواهشاً جواب منو بده من ازدواج مجدد دارم؟اگر اره چ مدت دیگ؟مورد پسندمه خوشبخت بشم؟ من بچه ندارم وزندگی مشترک چندانی نداشتم

دوست بزرگوار شما فضولی و انتخواب کردیو از اول صبح خواستی منو خراب کنیوقتی منی که نه پول میگیرمنه میخ ...

عزیزم میشه لطفا بگی مهدی دوسم داره؟؟باهم ازدواج داریم؟؟اگه داریم چه زمانیه؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی🥹

کمتر از ۴ ماهبمن ۳ نشون دادناحتمال زیاد پسرلی مواظب باش سقط نشه

بااونی که عاشقشم ازدواج میکنم ؟فراموشم کرده یا قصد ازدواج داره باهام ؟میخواد واقعا مهاجرت کنه

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
زنگ میزنه و حدود دو هفته صبر کن ولی زیاد تحویلش نگیرو احترام بزار بهش بین دو تا سه هفتهاحتمالن برا ع ...

سلام میشه برا منم بگی حس میکنی من با این خواستگارم ازدواج میکنم یا نه؟ 

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو