2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی کوک نبودم ببخش ولی وظیفه بود بگم..شما منو دعا کنید حتمنهمینطور بقیه

عزیزم ممنونم اصلا احتمال نمی دادم جواب بدی با حجم پیام ها ولی زود جواب دادید ممنونم🥺❤️حتما✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خیلی کوک نبودم ببخش ولی وظیفه بود بگم..شما منو دعا کنید حتمنهمینطور بقیه

عزیزم ممنونم اصلا احتمال نمی دادم جواب بدی با حجم پیام ها ولی زود جواب دادید ممنونم🥺❤️حتما✨

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

تو رابطه نیستیم، یه دوست عادی هستیم فقط میخوام بدونم به من فکر می کنه یا اصلا واسش مهم نیستم و اینکه ...

از رفتارش بفهم/ولی هواست باشه جامعه بد شده

یه پدر یا مادر بسختی وسائل رفاه شما رو فراهم میکنن،،گول نخوری

با مشاور یا فرد امینی صحبت کن

بکسی هم زود حس پیدا نکن..

نمیدونم چرا من اون مادرم رو شکم خوابیده دیدم

گاهی نشونه اینه بیماری داخلی دارن دور از جون..شما همه بزرگوارید و شیعه جناب علی

منم تا یه تایمی هستم امیدوارم که همه صحبت‌ها نمیگم درست ولی جوری نباشه که دلتون شکسته باشم

من جانب احتیاط و نگه میدارم

از رفتارش بفهم/ولی هواست باشه جامعه بد شدهیه پدر یا مادر بسختی وسائل رفاه شما رو فراهم میکنن،،گول نخ ...

کاش بیشتر واسم باز می کذدی قضیه رو، اصلا هیچی با هم نمیخونه

نمیدونم چرا من اون مادرم رو شکم خوابیده دیدمگاهی نشونه اینه بیماری داخلی دارن دور از جون..شما همه بز ...

ممنونم عزیزم🫂❤️🌹

عزیزم منو نگفتی

حقیمت درشت هیکل ندیدمش

پسر دیدمش نه مرد بالغ

انگار عادت داره مداد دستش باشه

روی یه میز دستاش بود و فکر می‌کرد و فکر کنم هنگام سخن گفتن عین اون آدمهایی هست که برای تخلیه استرس

کاری انجام میدن مثلن بین حرف کمی آب میخورن،،جالب تر اینه دانا تر از تو دیدمش چون به رفتارش مسلطه 

احتمالم داره تو رو برسی کنه ولی میزان فکر کردن در حد ۲۵ در صد

ک طبق این داده میشه رابطه ۱و نیم ماه اگه جدی شد ۱و نیم تا سه سال 

ولی هواست خیلی باشه..چون توضیحات و دادم

اینا هم گفتم چون علاقه داشتی بدونی..خدا برا تک تک ما خوب بخواد اول صبح امام زمان نگاه به دل همه ما کنه..روزه دار حقیق عالم