2777
2789
عنوان

دیابت نوع اول

115 بازدید | 10 پست

سلام من دیابت نوع۱ دارم میشہ کمکم کنید

من ۳ سالہ رعایت نکردم اضافہ وزن دارم الان و رژیمم کہ ھیچی کلا ھمہ چی میخورم الان چشمام و قلبم و بعضی وقتا گوشام و دندونام و معدم درد میگیرہ اینا علائم قند بالاست؟روی پاھامم ۱ سال پیش چند تا چیز گرد درامدہ و الان جاشون قھوہ ای شدہ و نمیرہ چیکار کنم؟

من افسردگی داشتم نمیتونستم رعایت کنم الان یکم بھترم چیکار کنم ؟ رعایت کنم خوب میشم دوبارہ یعنی میشہ رگ قلبم ھی نگیرہ ؟تازہ حس میکنم خشکی واژن ھم دارم چون از علائمشہ😭💔

...

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

نترس عزیزم هر دردی درمونی داره و راهی داره.قره قاط بگیر دم کن بخورعالیه برا چسمات

من وارد چله ترک غیبت شدم.خدایا شکرت .میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

ھنوز ۱۶ سالمہ امیدوارم قلبمو و چشامو و کلیہ ھامو و...رو از دست ندم:)😭💔

میدونم حس بدی داری به این قضیه و …

ولی چیزی نمیشه تو این تایم خودت نباز درکت می‌کنم سعی کن بهتر کنترل ش کنی اگه آسیبی دیده باشه تو این مدت کم عموما قابل جبرانه عوارض هم تو گوگل سرچ نکن از گابریک و دکتر ت کمک بگیر