2821
2789
پارگی دیسک مجبوری عمل کنیمن عمل کردم چون چاره ای نبود فلج شده بودمالان از اون حال خیلی بهترم ولی خب ...

ای خدا این چه بدبختی بود عزیزم شما چند وقته عمل کردین؟من الان از درد پاهام نمیتونم بخوابم کلا در حال سوزن سوزن شدنه میشه اگه اذیت نمیشین امکانش هست بهم بگین علائم شما چیا بوده 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ای خدا این چه بدبختی بود عزیزم شما چند وقته عمل کردین؟من الان از درد پاهام نمیتونم بخوابم کلا در حال ...

من 7 سالی میشه عمل کردم

من پای چپم از کار افتاده بود

انگشت پاهام سر شده بود حس نداشتم

ن میتونستم بشینم ن راه برم فقط،دراز کش بودم

تا سرویس بهداشتی میخاستم برم جیغ میزدم از درد

رگ سیاتیک ول نمیکرد

منم با ديسك گردن سروكله ميزنم دستام بي حس ميشه سردرداي گردني دارم دكتر ميگه عمل منم ترس شديد دارم از عمل 

شوهر خالم كمرشو عمل كرد الآن خوبه ولي خب مثل يه ادم سالم نيست چون ديدم رو صندلي نماز ميخونه 

منم با ديسك گردن سروكله ميزنم دستام بي حس ميشه سردرداي گردني دارم دكتر ميگه عمل منم ترس شديد دارم از ...

خدا شفاتون بده ایشالا عزیزم 🥲خیلی درد بدیه لعنتی مخصوصا گردن که جای حساس تریه

پارگی دیسک چیزی نیست که خودسر عمل کنی و با درمان های خونگی برطرف شه حتما باید به متخصص مغز و اعصاب ماهر مراجعه کنی من خالم برای درمان دیسک کمرش به پروفسور مستوفی مراجعه کرد و حالش خوب شد