دخترم کلاس دومه امروز از مدرسه اومد یک جامدادی نو تو بسته بندی بود آورد نشونم داد گفت امروز بهم جایزه دادن خیلی طبیعی تعریف کرد گفت به غیر از من به دوتا دیگه از هم کلاسی هام هم خانم معاونشون داده اسم اون دوتا رو هم گفت پرسیدم برای چی گفت به خاطر اینکه دختر های خوبی بودیم و درسمون خوب بود بعد دیدم کانال مدرسشون عکس دانش آموزایی که هدیه جامدادی گرفتن رو گذاشته دوست صمیمی دخترمم همین جامدادی که دخترم آورده بود تو عکس دستش بود از دخترم پرسیدم دوستت هم جایزه گرفت گفت نه گفتم عکسش تو کانال مدرسه هست گفت آهان اون تو حیاط جایزه دادن بهش من سر کلاس منم باور کردم و جلوش پیام دادم به معاون مدرسه و تشکر کردم جالب اینجاست معاونشونم گفت مبارکش باشه منم باور کردم دیدم شب دوست صمیمیش پیام داده که جامدادیم رو شنبه بیار مامانم دعوام کرد اصلا هاج و واج موندم این چه سناریویی بود که امروز دخترم پیاده کرد منم به دوستش پیام دادم که من مادر فلانی هستم حتمی شنبه دخترم جامدادیت رو میاره منم الان متوجه شدم جامدادیت پیشش هست دخترم زد زیر گریه که این جامدادی رو دوست داشتم تو ناراحت شدی من جایزه نگرفتم گفتم نه، حالا هم ناراحتم هم کلی علامت سوال تو ذهنم هست دلیل اینکار دخترم چی هست چرا اینکار رو کرده و دروغ هم بهم گفته چون بهش گفته بودم از کسی چیزی نگیری و بی اجازه چیزی هم از خونه برای کسی نبر از طرفی اون جامدادی قیمتی نداره و میدونم مثل اون رو کجا داره به نظرتون بگیرم براش نمیدونم راهنماییم کنید
باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️🩹🌔• ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨ من اینجام تا خودم باشم اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی خودشه، راحت بیان میکنه خیلی چیزا رو نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️ ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . •
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
ازش توقع عالی بودن نداشته باش تا مجبور بشه به خاطر رضایت شما دست به هر کاری بزنه
این برداشت من بود که احتمالا شما کمالگرا هستید
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
به نظرم قضیه مادی نیستدخترتون دوست داشته اون حس افتخاری که جایزه گرفته رو از طرف شما تجربه کنه
دقیقا گریه کرد گفت تو خیلی خوشحال شدی الان ناراحتی این مال من نیست گفت نه اصلا ناراحت نشدم این جایزه هم برای بچه هایی بود که تو ۲۲ بهمن شرکت کردن عکس فرستادن برای مدیر مدرسه
مخالف اینم ک تو مدرسه ب تعدا کمی از بچه ها جایزه بدن چون هر بچه ای تو یه زمینه استعداد داره و متاسفانه تشویق کردن بچه های ما فقط مربوط بتعداد معدودی از استعداد هاست
وزن 70 😢🙀🍊وزن فعلی66😼😼🧡🧡🧡🍊وزن هدف 60🧡🧡🧡🧡🙃🙃 گروه نارنجی 🧡🧡🧡🧡🧡من قوی تر از اونی ام ک فکر میکنی 😼😼😼