2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درضمن من یک عدد بیتجربه هستم😂

من خودمم بی تجربه هستم

اولین بارم بود که میرفتم واسه اینجور کارا 

به دکتره گفتم هرکاری که میکنید برام توضیح بدید که من یهو استرس میگیرم دهنم یهو بسته میشه😂

بنده خدا دیگه قبل هر چیزی که بزنه برام توضیح میداد چیه😂

مبارکع .

تجربه من اینه ک دکترم اصلا اصلا صلاح ندید دندوتامو کامپوزیت کنه گفت حیف دندون طبیعیه بیای تو‌جونی مواد بزنی روش دندوناتو نابود کنی

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

به دل خوش باهاش غذا بخوری😂😂منم دندون خراب دارم باید برم درست کنم دخترعمم دخترشو برده بود یه جا خیلی نازک ورنگش عالی دراومده بود ولی مال بعضیا رو میبینم خیلی ضخیم وسفیده دوست ندارم مال شما خوب شده راضی؟

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
مبارکع .تجربه من اینه ک دکترم اصلا اصلا صلاح ندید دندوتامو کامپوزیت کنه گفت حیف دندون طبیعیه بیای تو ...

منم دوتا دندون جلوییم پوسیده شده بود و سوراخ شده بود واسه همین گفت برات کامپوزیت میکنم 

مبارکع .تجربه من اینه ک دکترم اصلا اصلا صلاح ندید دندوتامو کامپوزیت کنه گفت حیف دندون طبیعیه بیای تو ...

مگه دندونو خراب میکنه؟من واقعا دنبالش نرفتم واطلاعاتم صفره

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
به دل خوش باهاش غذا بخوری😂😂منم دندون خراب دارم باید برم درست کنم دخترعمم دخترشو برده بود یه جا خیل ...

اره مال منم خوب شد 

خودش واسم یه رنگ زد که رنگ بقیه دندون هام باشه که تابلو نباشه

مگه دندونو خراب میکنه؟من واقعا دنبالش نرفتم واطلاعاتم صفره

اره کلا وقتی دندون پوسیده میشه باکامپوزیت که پر میشه کل دنذونه از بین میبره ،واسه همین دندونای عقبی رو باآمالگام پر میکنن که جلوگیری کنه از ساییدگی بیشتر

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...
منم دوتا دندون جلوییم پوسیده شده بود و سوراخ شده بود واسه همین گفت برات کامپوزیت میکنم

منم فقط دوتا جلویی مجبور شد بزنه ،ولی کل دندونه اصلا قبول نمیکنه میگه هرچقدم ک بد باشه مواظب دندونای خودتون باشین وکامپوزیت ولمینت نکنین