2777
2789
عنوان

پدر 😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 118 پست
خدارحمت ش کنه ان شاءالله بحق آقاامام زمان علیه السلام سرسفره انبیامحشورشودوازمیوه های بهشتی سیرشودوا ...

قربونت عزیزم ممنون 🖤🖤

خدا رحمت کنه همسرتون رو جایگاهشون بهشت 🙏🙏

بله خیلی سخته نبودنشون یه جور ،این که آدم مطمئن بشه که مراسمشون با احترام و عالی برگذار بشه یه جور استرس داره ما هفته پیش مراسمشون رو گرفتیم چون میوفتاد فردا و شب نیمه شعبان همه جا شلوغه گفتیم فردا نگیریم 

خدا بهتون صبر و آرامش عطا کنه عزیزم🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گل قشنگم مرسی عزیزم خدابیامرزه رفتگانتو عزیزدلم خداحفظش کنه برادرتوعزیزدلم🥺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام عزیز جوونم 🌹 وهمچنین 🫂😘 همیشه بیادتم ، 

کاش تو هیچ خونه ایی بیماری و غم نباشه 🥺

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

قربونت برم عزیزم ممنون🖤🖤🙏

🌹🥀🖤 خدا نکنه دردت بجونم  

الهی سلامتی و عاقبت بخیریتون

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

سلام اجی خدا رحمت کنه یاسین میخونم براشون با مولا علی(ع) محشور بشن

آفریدگارا،  من اکنون آماده ام که تمام خوب وبدوجودم را به تو بسپارم،تمنا دارم یک یک نقصهای درونم راکه سد راه خدمت به تو و هم نوعان من است بر طرف کنی،و قدرتی عطا فرمایی تا از این پس به خدمت تو کمر بندم.آمین.۱۴۰۲/۸/۱۶شروع تغییر (کلام زیبا)🌹السلام علیک یامرتضی علی ع🌹
قربونت عزیزم ممنون 🖤🖤خدا رحمت کنه همسرتون رو جایگاهشون بهشت 🙏🙏بله خیلی سخته نبودنشون یه جور ،این ...

عزیز دلی ان شاءالله دربهشت پدرخدابیامرزتون نظاره گرخوشبختی وعاقبت بخیری تون باشه ....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
سلام دوستان عزیز وقت بخیر لطفا یه فاتحه یا حمد هدیه کنید به پدر استارتر ممنون@عاشق_خنده @جان_و_جهان ...

سلام قربونت بشم 😘

عاخی عزیزم  🥲

چشم حتما فاتحه میخونم 

الهی با امیر المومنین همنشین بشن این پدر عزیز 

روحشون شاد باشه 🖤

دوست ندارم اسم بعضی کاربرا رو تو نوتیف ببینم لطفا لایک و ریپلای نکنن ✅دلایل شخصی هست ✅احترام هر کسی دست خودشه ✅🇮🇷ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷💗ایران من ایران من 🇮🇷💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خدارحمت ش کنه ان شاءالله بحق آقاامام زمان علیه السلام سرسفره انبیامحشورشودوازمیوه های بهشتی سیرشودوا ...

یک دنیا ممنون لطف کردی مامان جونم 

الهی همسرت همنشین صالحین باشند 

لیاقت داشته باشم قرآن هدیه می کنم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام قربونت بشم 😘عاخی عزیزم 🥲چشم حتما فاتحه میخونم الهی با امیر المومنین همنشین بشن این پدر عزیز ...

خدا نکنه عزیزم 

چشمت سلامت ممنون گل مریم 

لطف کردی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

قربونت عزیزم ممنون🙏🙏

خدانکنه گل قشنگم 

خواهش میکنم عزیزم 

یک دنیا ممنون لطف کردی مامان جونم الهی همسرت همنشین صالحین باشند لیاقت داشته باشم قرآن هدیه می کنم

عزیزی دلی ....فدات بشم 

دخترگلم تاپیک زدم برای خواندن دعای عهدبرای آقا صاحب الزمان دوستان روصدا بزن ممنونم خوشبخت بشی....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین