2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه گواهینامه گرفته بودم و اوایل دانشجوییم بود

اون سال تهران یه برف سنگینی اومد

منم کلاس داشتم

با اعتماد به نفس تمام گفتم چیه مگه بابا میرم خودم دانشگاه

تا سر خیابونمون رفتم ماشین سه دور دور خودش چرخید

لیز میخوردا😂

بعد دکمه غلط کردمو زدم از همونجا دور زدم برگشتم خونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه روز برفی حلوا درست کردم بردم سر مزار پدرم.هوا سرد بود حلواعه یخ کرده بود منم حواسم نبود.دو تا آقا دو سه تا قبر اون ور تر داشتن سر مزار عزیزشون گریه میکردن.قاشق دادم به یکیشون که از حلواعه برداره دید فرو نمیره با شدت فرو کرد قاشق و ... یهو قاشق خم شد کمونه کرد رفت خورد تو سر  بغل دستش .اینقد خندیدیم سه تایی که نگو....

مجرد بودم بارون شدید اومد کف خیابونا سیل شده بود جوبا پر آب شده بودن منم ندیدم پامو گذاشتم زیر پام خالی شد رفتم تو جوب همه داشتن به من نگاه میکردن همون شبم شوهرم اومد خواستکاری 🤣🤣 

چندروز پیشم رفته بودیم آبعلی از بالاسر خوردیم اومدیم پایین خوردیم به یه بدبخت خانمه پرتاب شد🤣🤣🤣