2777
2789
عنوان

پری نمیشمممم

95 بازدید | 10 پست

ماه پیش 24 پری شدم، بعد امروز قشنگ زیر دلم تیر می‌کشید، و درد پریودی بود، ولی تا الان حتی ی قطره خون هم نیومده، تاحالا سابقه نداشته تا روز موعدم پریود نشم 

عسل، زنجبیل، دارچین چییییییی بخورم الان بشم من خیلی رو تایمش حساسم استرسم میگیره بدتر اینجوری میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دم نوش شوید :

✔️یکی از مهمترین نوشیدنی های لازم برای تمام دختران و خانمها به خصوص در ایام قاعدگی. 

✅دو نیم لیوان يا دو استکان آب بریزید داخل قوری و بعد، دو تا قاشق مرباخوری سرخالی، شوید ِ خشک هم، اضافه کنید .... بزارید با حرارت ملایم به جوشیدن برسه ... انقدر بجوشه که دوتا لیوان آب بشه، یک لیوان... بعد، از روی شعله اجاق بردارید و صاف کنید و اجازه بدید، ولرم بشه...ولرم که شد و از داغی افتاد، یه قاشق مرباخوری يا غذا خوری (بسته به میل خودتون) عسل يا شکر سرخ ،بهش اضافه کنید و به صورت گرم میل کنید.

✅میزان مصرف : با توجه به نظر طبیب می‌تواند 2 ماه هر شب باشد ..ولی بعد از آن، فقط سه روز اول قاعدگی...دقت داشته باشید که مصرف دم نوش شوید فقط در ایام قاعدگی باشد.... 

.محمد امین احسانیان.

🩺 @siyahdune

چه جالب منم دقیقا همینم الان و ماه پیش هم ۲۴ ام شدم 😂😂

😂 ،با یکی دیگ از کاربرا هم تایم پریودیم یکی بود، شمام پریود نمیشی؟خیلی رو اعصابمهههه الان میخام برم فقط دمنوش بخورم بلکه زودتر بشم ن ک عاشق دردشم🤣