کیا این آمپول رو زدن برای بچه شون؟ تاثیری هم داشته؟ شنیدم عوارض داره ولی دکتر بچه م که فوق تخصص غدد هس میگه هیچ عوارضی نداره!!
دخترم ۵ ونیم سالشه ۱۳ کیلو هس قدش هم نسبت به همکلاسی هاش کوتاهه، چکاب کامل داده سالمه حتی عکس از مچ دستش هم گرفتن اوکی بوده، ولی براش نگرانم، من و باباش هر دو لاغریم ولی الان که علم پیش رفت کرده دلم میخواد کاری براش کنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم تحت نظر دکتر غددهگفت اگه سه ماه بعدم رشدش انقد کم باشه حتما باید امپول رشد بزنهاز عوارضش پر ...
دخترم بعد ۳ ماه کلا ۳ سانت رشد کرد بعد خوردن مکمل ها، چند روز دیگه باید مجدد ببرمش پیش دکترش، خیلی نگرانش هستم ، اینم خیلیییی از آمپول میترسه، دکتر میگفت هر شب باید خودتون داخل خونه براش تزریق کنید.
سه سانت که خیییلییی خوبه تازه زیادم هسدختر من یک سانت فقط رشد کرد تو سه ماهامپولش اصلا درد نداره مث ...
جدی یعنی میشه دکتره بگه رشدش خوب بوده و آمپول تجویز نکنه من خیلی براش نگرانم، نه والا تا حالا ندیدم آمپول انسولین رو، دعا میکنم برای گل دخترتون، از شما هم التماس دعا دارم
همش تو فکرشم هر چ ب شوهرم میگم ببریمش هی میگه بچم خوبه داخل ی،سنی قدمیکشه،،،آخه باید بریم ی شهر دیگه ...
والا ما که یعنی کلان شهر شیراز هستیم هیچ دکتر به درد نخوری ندیدم ، همشون پولکی هستن اصلا دل به کار نمیبندن و دلشون برای ما و بچه هامون نسوخته هر کدومش هم که سرش شلوغه بخدا قسم فقط اسم در کرده هییییچی نیستن.
دقیقا همه همیطورن ،،شیراز میگن دکترا چشمپزشکی خوبی داره،،از خوزستان همه میرن شیراز
اره چون خدابیامرز پرفسور خدادوست پدر چشم پزشکی جهان اینجا بیمارستان داشته الان شاگرداش و پسرش جانشینش هستن. برای پیوند کبد هم دکترای خوبی داره پناه بر خدا ایشاله هیشکی لازمش نشه ولی بقیه دکتراش بخصوص دکتر اطفال، ارتوپد و دکتر داخلی هاش نابودن.