2777
2789
عنوان

کراش زدم

120 بازدید | 10 پست

بچها دوست خانوادگی داریم .خالم قراره با پسرشوت ازدواج کنه .پسره یه داداش داره ۷۶ ایی هست .از همه برادراش خوشتیپ تره هم قیافش همه چیششش خیلی خوشتیپه من همون روز اول ازش ظاهرش خوشم اوند خیلیم پسر ساکت و ارومیه .مامات باباشم ک مینثشناسم باباش خیلی با بابام اکیه مامان پسره هم هی ازم میپرسه درس تو کی تموم میشه .یعنی میخام بگم خانواده ها شنلخت دارن و دائما در رفت آمدیم ولی خب من ک الان نمیخام ازدواج کنم.و اون پسره هم خودش الان اصلا کار نداره مهندسی نفت خونده ولی کار نداره هنوز .حالا ب نظرتون امکان داره منو بخان با اون پسره اکی کنن؟خودمم عزش خوشم میاد ولی خب الان اصلا تو فاز ازدواج نیستم ولی خوشمم میاد عزش 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوچ 

مامانا عادت دارن بپرسن سن دخترا و درسشونو 

ودر نهایت پسرخوشتیپه و ارومه خودش کسیو داره می‌ره اونو میگیره 

سلااااام♥️🥰چندتا نکته: لطفا باهم مهربون باشیم،کسیو فضاوت نکنیم توو کار کسی دخالت نکنیم ،آی چرا خونت این وره شهره ؟آی چرا خونت کوچیکه؟آی چرا مجردی؟آی چرا سرکار نمیری؟آی چرا و چرا و چرا ها رو بذارید برای رفع مشکلات زندگی خودتون و در نتیجه زندگی بهتر و شاد تر...بقیه صلاح زندگی خودشونو بهتر از ما میدونن!♥️(خلاصه پاراگراف بالا میشه:«فضولی ممنوع») چه در فضای مجازی چه در زندگی فامیل ها و اشنایات و بستگان سببی و نسبی دخالت ممنوع⛔ادمی که صاحب زبونش هست قطعا ادم محترمیه♥️

چرا ?😂

اگه اون دوست نداشته باشه؟ اگه بهش نرسی؟ اگه محل نده؟اگه شرایط جور نشه اوکی شین؟ اگه با یکی دیگه باشه؟ اووو تازه تو اوضاعت خوبه کراش من حدس زده روش کراشم کلا ازم دوری میکنه بیشور

اگه اون دوست نداشته باشه؟ اگه بهش نرسی؟ اگه محل نده؟اگه شرایط جور نشه اوکی شین؟ اگه با یکی دیگه باشه ...

ببین کراش اونجوری ک فک کنم نیست ولی ب نظرم پسر خوشتیپیه .دیشب خپاهرم میکفت خیلی بهم میاین منم اینطوری بودم😐😐

نوچ مامانا عادت دارن بپرسن سن دخترا و درسشونو ودر نهایت پسرخوشتیپه و ارومه خودش کسیو داره می‌ره اونو ...

والا داداش بزرگش ک رفت با کسی مامانش پسندیده بود ازدواج کرد اونم فامیل .البته خب مهم نیس برام من ک الان قصد ازدواج ندارم ولی کلا یکی از کیساست ک خوشم اومده ازش😂