2777
2789
عنوان

چرا پول نیست🤕

553 بازدید | 20 پست

خستم شد

فک نمیکردم بزرگ بشم به این سن برسم بخاطر بی پولی انقد اذیت بشم

حالا بقیه چیا درس 

خو خدا انقد بی پولم کرده چرا این دندونای لامصب یکم با دقت تر درس نکرده که انقد بدتر اذیت نشم 

احساس میکنم هیچ راهی ندارم 

یه دونه گردنبند دارم دلم نمیاد بفروشم اگه بفروشم دیگه توان خریدش ندارم😓

💕یا الله💕

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چندسالته چرا نمیری سرکار؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

سلام. متاسفم این رو میشنوم.ببخشید دخالت میکنم. جسارتا بیمه تکمیلی دارین؟ همچنین یک سری مراکز دندان پ ...

نه بیمه ندارم

آخه باید از یه راهی پول به دست بیارم که بتونم قسط بدم 

💕یا الله💕
کار کن کار کردن عالیه بخدا

یه مارپیشنهادمیدین

. طرز خودکشی در هرکس ،منحصر به خودشه...!یکی ، دیگه شیک ، نمی پوشه...یکی ، دیگه آرزویی نمی کنه...یکی دیگه به تحصیل ادامه نمی ده...یکی دیگه به خودش نمی رسه...یکی مدام ترانه های غمگین گوش می ده...یکی دیگه از خودش ، عکس یادگاری نمی گیره...!یکی محبت نمی کنه...یکی دیگه محبت نمی پذیره ...!و...اینگونه است که اکثر آدم ها در ۲۰ سالگی می میرند و در ۸۰ سالگی دفن می شوند...!🖤 برای عاقبت بخیری بچه هام وپدرومادرم وسلامتیشون وحاجت دلم دوست داشتی صلوات بفرست ممنون دوست خوبم ❤️❤️❤️

چندسالته چرا نمیری سرکار؟

من روستام اینجا کاری نیست که انجام بدم

جدیدا دارم سعی میکنم برم کلاس خیاطی شاید بتونم از این راه پول دربیارم که همینم چرخ میخواد دارم پول جمع میکنم بتونم یه چرخ خیاطی بگیرم 

💕یا الله💕
من روستام اینجا کاری نیست که انجام بدمجدیدا دارم سعی میکنم برم کلاس خیاطی شاید بتونم از این راه پول ...

انشالله

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖