2777
2789
عنوان

میگم که

195 بازدید | 16 پست

ببخشید میگم ولی خسته شدم

همیشه ی هفته قبل پریود واقعا داغون میشم، استخون پام درد میگیره، سردرد، اعصاب مصاب ندارم، زیر شکمم درد میگیره، همش سردم میشه ،روحیه م پژمرده اصن ی وضعی

مخصوصا امروز خیلی حالم بد بود

حس میکنم فقط خودم اینجوریم یا شماها هم اینجوری هستید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا میگی ببخشید یاد خودم افتادم بیست سالم بود تب و لرز داشتم و استفراغ رفتم دکتر گفتم ببخشید من پریود شدم😂

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

حالا چرا میگی ببخشید یاد خودم افتادم بیست سالم بود تب و لرز داشتم و استفراغ رفتم دکتر گفتم ببخشید من ...

😂😂😂😂اون سری هم پریود بودم حالم بد شد رفتم دکتر گفتم دکتر خیلی ببخشید عذر میخوام شما دکترید دارم میگم ببخشید من پریودم حالم بده🤣🤣🤣

چند روز مونده ب موعدم،

امروز تو بازار یهویی یه دردی کمرمو گرفته ک تا این موقع هنوز ول نکرده،پاهامو میگی قطار از روش رد شده،

اعصابم ک تعطیل،زیر شکمم هی تیر میکشع،

بازم بگم یا کافیه😮‍💨

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
واااای😑آخه چرا اینقد باید درد بکشیم به خاطرش💔💔

من هر ماه همینم،اصلا مقدارش کم نشده تو این سالها،تازه بیشترم میشه،

خیلی دوست دارم کلا قطع بشه راحت بشم😢خیلی سخته تحملش

مخصوصا روزای اولش ک مهمونی یا عروسی و دورهمی دعوت میشم،اصلا بهم خوش ک نمی‌گذره هیچچچچ،شب ک میام اینقدر خسته و داغونم ک نگوووو😔بدبختی داریماا

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
😂😂😂😂اون سری هم پریود بودم حالم بد شد رفتم دکتر گفتم دکتر خیلی ببخشید عذر میخوام شما دکترید دارم ...

واقعا شرمندتونم دکتر شما رو به امام حسین ببخشید🤣

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

من هر ماه همینم،اصلا مقدارش کم نشده تو این سالها،تازه بیشترم میشه،خیلی دوست دارم کلا قطع بشه راحت بش ...

وااای منم به خدا خستم کرده😑😑😑بعد اطرافیان فک میکنن ناز میکنم

آره منم اینطوری ام گاهی از شدت درد میرم تو آفتاب رو زمین داغ دراز میکشم که بدنم یکم آروم بگیره 

امروز اینقدر درد کشیدم همش میگفتم خدا این چه درد بی درمونی بود دادی اخه اه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وااای منم به خدا خستم کرده😑😑😑بعد اطرافیان فک میکنن ناز میکنم

آره ،من احساس میکنم بعضی وقتا همسرم فک میکنه دارم فیلم بازی میکنم،با اینکه خیلی بادرکن،

آخه این همه درد مختلف یکم عجیبه تحمل کردنش😑😢