2777
2789
عنوان

آزمون شهری چجوری قبول شدید ⁉️ 🚘

133 بازدید | 15 پست

چجوری و دفعه چندم قبول شدین ؟!

نفر چندم آزمون دادین ؟!

جه چیزهایی تاثیر زیادی دارد ؟!

پارک دوبل ام خراب میشه فاصله طولی و عرضی چیکارکنم ؟!

فرمولی بلدین راهنمایی کنید ؟!

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بار اول نفرسوم امتحان داد پارک دوبل یکیو درست کردم خیلی سخت بود پیرزن بود ماشینو برده بود تو جدول همچین گاز داد

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

تا بدون استرس و مسلط رانندگی نکنی قبولت نمیکنن

مثلا یه اشتباهی کردی هول نشی و اینا

من خودم بار سوم قبول شدم. قبلش هم یدونه پرانول خوردم استرسم کم کرد

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

بار دوم

نفر اول

حفظ خونسردی و نادیده گرفتن افسر تاثیر زیادی داره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

پارک دوبل چی ؟!

چشمی باید بدونی فاصله رو

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

دفعه دوم 

اولین نفر نشستم پشت فرمون 

۱۶ اسفند بود و من تو همون کوچه ای که امتحان داشتم با ماشین خودمون بالای ده تا دوبل زدم😁 پیاده شدم رفتم 

نگو افسر یه ساعت وایساده داره رانندگی منو نگاه میکنه

بهم گفت دوبلت که عالی بود بیا پشت فرمون بشین ببینم چیکار میکنی یه دو فرمون و دنده یک و دو رفتم قبول شدم🥰

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴