2777
2789
عنوان

کم خونی

1019 بازدید | 39 پست

پسرم 2سالشه توی 10 ماهگی بردیمش ازمایش خون به توصیه دکتر که خدایی نکرده کم خونی نداشته باشه ... آز دادیم و خداروشکر مشکلی نداشت از بعد 1سالگیش خوب غذا نمیخوره تا الان و نزدیک 3.4 ماه قطره اهن نمیخورد اوق میزد ... الان چیجوری بفهمم با این بدغذاییش کم خونه داره یا نه ... فقط شیر پایتوریزه میخوره که با عسل یا شیره خرما گرم میکنم بهش میدم 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه خوب، شیر با عسل آفرین👏👏👏 منم امتحان کنم،به دخترم بدم چقدر عسل یا شیره خرما میریزی؟ روزی چند ...

پسر من فقطططط شیر میخوره روزی 5وعده یا 6وعده شیشه شیر میخوره منم اجبارا واسش شیره خرما یا انگور و عسل میریزم کمبود اهن و خون نگیره ... دوتا قاشق شیره مثلا توی لیوان بزرگ 

قد و وزن و رشدش خوبه خیلی ممکنه کم خونی داشته باشه؟

قد و وزن پسر منم خوب بود ولی ازمایش دادیم معلوم شد کمخونه با اینکه من قطره هاشو میدادم

گفتم ببینمت شاید که ازسرم دیووانگی رود.......زان دم که دیدمت دیووانه ترشدم دیووانه ترشدم  
پسر من فقطططط شیر میخوره روزی 5وعده یا 6وعده شیشه شیر میخوره منم اجبارا واسش شیره خرما یا انگور و عس ...

وا

غذا نمیخوره؟

چند ماهشه؟

فقط با شیر که نمیشه، حتما بدنش کمبود داره، حالا یا آهن یا ویتامین

قد و وزن پسر منم خوب بود ولی ازمایش دادیم معلوم شد کمخونه با اینکه من قطره هاشو میدادم

اره شنیدمم قطره هیچ ارتباطی با کم خون بودن نداره چون میزان اهنش خیلی کمتر از اهن مورد نیاز کودکه 

وا غذا نمیخوره؟ چند ماهشه؟ فقط با شیر که نمیشه، حتما بدنش کمبود داره، حالا یا آهن یا ویتامین

2سالشه .... شاید به زور 2تا قاشق بخوره 😢😢😢