سلام میخام اسم فامیلمو عوض کنم ایا از بیمه پدرم محروم میشم...؟؟؟؟
و اینکه طلاق گرفتم میدونم بهد مرگ پدرم ۲۵ درصد بیمه اش حقوقش ب من میرسه
بابام گفت حالا ک طلاق گرفتی بعد مرگم از بیمه محرومت میکنم بنظرتون ممکنه با خاست خودش ؟؟؟؟؟
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای
سلام. عوض کردن اسم حالا تحت شرایطی اما فامیل که به این راحتی نمی شه عوض کرد. اگرم عوض کردین تاثیری در بیمه گرفتن از پدرتون نداره یادتون باشه اگه مشکلی پیش اومد علیه سازمان تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری شکایت کنید تا نام و نام خانوادگی جدید شما رو به رسمیت بشناسن. سوال دوم. اینکه پدرتون بخادم نمی تونه محروم کنه چون این جز قواعد آنره هست و حق بیمه به دختر مطلقه یا تحت شرایطی می رسه و کسی نمی تونه محروم کنه
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
سلام. عوض کردن اسم حالا تحت شرایطی اما فامیل که به این راحتی نمی شه عوض کرد. اگرم عوض کردین تاثیری د ...
وای مرسی عزیزممممم
یه سوال دیگه
من باید کنکور بدم و هم کارت ملیم به اسم فامیل قبلیمه
و مدارک دیپلمم هم همین طور
چطور اقدام کنم واسه مدارک دیپلمم که به اسم فامیل جدیدم بیاد؟؟؟؟
😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟ تو خیلی باارزشی من قدرتو میدونم دوستت دارم یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه اون دوستت داره عاشقته مراقبته من تو هیچکدوممون تنها نیستیم ما خدارو داریم هر شب تو فکرتم اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود به هیچکس جز خدا محتاج نباش یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام. عوض کردن اسم حالا تحت شرایطی اما فامیل که به این راحتی نمی شه عوض کرد. اگرم عوض کردین تاثیری د ...
اخه زن بابام بابامو راضی کرده ک بیمه اش کامل بعد مرگش به خودش و بچه هاش بده
و به من که طلاق گرفتم چیزی نرسه ممکن هست..؟