2777
2789
عنوان

یه دوست بیشعور

73 بازدید | 6 پست

سلام من تو دانشگاه که این چند روز تعطیل شدیم ، به یکی از دوستام گفتم که هرچی تو کانال گفتن به من بگو چون کانال رو ندارم ، الان متوجه شدم استاد گفته بوده که یه فایلی رو بفرستیم تا ساعت ۱۰ الان اومده به من گفته تو فرستادی؟ منم گفتم چیو اینا توضیح داد که رفته پرینت گرفته با یکی از بچه ها حلشم کرده و فرستاده سر ساعت ، بهش گفتم چرا اینجوری کردی و اینا ...گفت من که کاری نکردم و چیزی نشده و اینا . حالا قراره هرکسی دیرتر فرستاده باشه حذف بشه و منم حتما حذف میشم . رفتم بهش گفتم عصبی بودم ببخشید پیاممو بعد ۵ ساعت سین نزد و منم پاک کردم رفتم پیوی اون یکی دوستم اونم جوابمو نداد ، رفته بهش یه مشت دروغ گفته که نسبت به من بدبین بشه ، الان به نظرتون رفتار درست چیه؟ خودم پشیمونم رفتم پیام دادم معذرت خواهی کردم . حالا شما واسه شنبه یه راهکار بدین چطور رفتار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نباید معذرت خواهی میکردم کاشششش نمیکردم

نه خب 

همیشه قبل انجام یه کاری فکرکن 

ولی وقتی انجام دادی پشیمون نشو 

بعدا هرچی بگی و هرکاری کنی میگن این ثبات نداره دو دیقه دیگه پشیمون میشه

🫀«🧠

اگه به یه نفر پیام تبریک تولد دادیم و اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم ناراحت میشین فقط هم قصد تون تبریک باشه نه هدیه بردن 🥲 

ببخشید اینجا پرسیدم