2777
2789
آره منم آزمایش غربالگری ام نشون نداد. ولی سونو ۷ ماهگی معلوم‌ کرد. قبل اقدام دوباره آزمایش ژنتیک بدی ...

دکتر ژنتیک ک رفتم گفت فقط نیازه ک از دخترت ازمایش بگیریم چون اگه ژنتیکی باشه ازمایش بچه نشون میده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکتر ژنتیک ک رفتم گفت فقط نیازه ک از دخترت ازمایش بگیریم چون اگه ژنتیکی باشه ازمایش بچه نشون میده&nb ...

بله درسته. برا من ژنتیکی نبود با اینکه خاله ام هم بچه میکروسفال داره. دکتر گفت احتمالا برا عفونت بوده که زمان بارداری داشتم. ان شاءالله از شمام چیزی نیست. مطمعن باش خدا یه بچه سالم بهت میده که هم دلت خوش بشه و هم پشتی برا خواهرش باشه

بله درسته. برا من ژنتیکی نبود با اینکه خاله ام هم بچه میکروسفال داره. دکتر گفت احتمالا برا عفونت بود ...

مرسی بانو انشاالله،دختر من بدو تولد بوده میکروسفالیش هیچی ب ذهنم نمیرسه فقط دخترم موقع تولد افتاد رو تخت یعنی رو دست ماما ب دنیا نیومد میگم شاید ضربه ب سرش خورده باشه اینجوری شده باشه بعدشم تا ۳روز اصلا سینمو نمیگرفت

مرسی بانو انشاالله،دختر من بدو تولد بوده میکروسفالیش هیچی ب ذهنم نمیرسه فقط دخترم موقع تولد افتاد رو ...

منم دخترم میکروسفاله.اگه پیامم رو خوندین جواب بدین لطفا به همدردیتون نیلز دارم

بچه من پسر بود. موقع تولد دور سرش کم بود و همون اول گفتن میکروسفال هست. و چند روز بیشتر زنده نموند. ...

سلام عزیزم شما قبل بارداری چه ازمایش هایی دادی منم مثل شما هستم بچه منم تو هفت ماهگی مشخص شد میکروسفاله و فقط یه ربع زنده موند.میخام ببینم شما قبل اقدام به بارداری چه ازمایشی دادید ممنون میشم جوابمو بدید؟؟؟

سلام عزیزم شما قبل بارداری چه ازمایش هایی دادی منم مثل شما هستم بچه منم تو هفت ماهگی مشخص شد میکروسف ...

سلام من مشاور ژنتیک رفتم چون بچم مشکوک به میکروسفالیه ،برای اینکه تو بارداری دوم هم این مشکل پیش نیاد ازمایش کروموزوم وژنتیک میدن تا بدونن مشکل چیه اگه از ژنتیک باشه برای بچه دوم تو سه ماهگی اگه بچه مشکل داشته باشه میدونن و میشه سقط کرد واگه از کروموزوم باشه برای بارداری بعدی مشکلی پیش نمیاد ودرصد تکرارش خیلی کمه این ازمایش هم باید از بچت میگرفتن 

سلام من مشاور ژنتیک رفتم چون بچم مشکوک به میکروسفالیه ،برای اینکه تو بارداری دوم هم این مشکل پیش نیا ...

شما کجا ازمایش ژنتیک دادید؟واز بچتون ازمایش گرفتن یا از خودتون و مشکل مشخص شد