2777
2789
با این همه سونو من موندم چرا تشخیص نمیدن تو بارداری

من حتی ۸ماه هم سونو داپلر چندتا چیز دیگه دادم ولی مشخص نکرد موقع تولدم مث یه بچه عادی دور سرش ۳۴بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه من ماه ۷ بارداری تشخیص دادن. ولی دیگه برا سقط دیر شده بود. دیگه بچه نداری؟

ن همین یه دونست ولی از من تو بارداری تشخیص ندادن فقط تنها مشکلی ک تو بارداری داشتم نارسایی جفتی بود

خودت چند سالته؟ همسرت روحیه اش چطوره؟ اگه سختت نیست بهم بگو. اطرافیان چطوری با دخترت رفتار میکنن؟

حرف مردم ک همیشه هست دخترمو بیرون ک میبرم پوشک میکنم هر کی میبینه میگه بچه ب این بزرگی رو پوشک میکنی چی یا در مورد حرف زدنش میگن بعضیا واقعا شعور ندارن

ن همین یه دونست ولی از من تو بارداری تشخیص ندادن فقط تنها مشکلی ک تو بارداری داشتم نارسایی جفتی بود

بچه من پسر بود. موقع تولد دور سرش کم بود و همون اول گفتن میکروسفال هست. و چند روز بیشتر زنده نموند. ولی خب خاله ام هم دو تا بچه میکروسفال داشت که یکیشون بچگی فوت شده و یکی دیگه هست که ۳۴ سالشه و متاسفانه اندازه بجه ۵ ساله رفتارشه. برا من یه جورایی ارثی بود! شما آزمایش غربالگری ندادید؟ تو غربالگری مشخص میشه انگار

حرف مردم ک همیشه هست دخترمو بیرون ک میبرم پوشک میکنم هر کی میبینه میگه بچه ب این بزرگی رو پوشک میکنی ...

آره خیلی سخته. روحیه ات قوی کن. اگه روحیه اش داری بچه دار شو. من الان یه پسر دارم که سالمه خداروشکر

خودت چند سالته؟ همسرت روحیه اش چطوره؟ اگه سختت نیست بهم بگو. اطرافیان چطوری با دخترت رفتار میکنن؟

خودم ۲۳سالمه همسرم اوایل اصلا قبول نمیکرد ولی الان بهتر شده حتی دوست داره دوباره بار دار بشم ولی خودم میترسم اگه بچه دیگه بیاد توجه ام نسبت ب دخترم کم بشه واسه همین قبول نمیکنم

آره خیلی سخته. روحیه ات قوی کن. اگه روحیه اش داری بچه دار شو. من الان یه پسر دارم که سالمه خداروشکر

اطرافیان خیلی  بهم میگن ولی واقعا ترس دارم  از لحاظ روحیا ک داغونم ولی هیچی بروز نمیدم

خودم ۲۳سالمه همسرم اوایل اصلا قبول نمیکرد ولی الان بهتر شده حتی دوست داره دوباره بار دار بشم ولی خود ...

من خودم تجربه اش دارم. برو تحت نظر پزشک خوب و دوباره باردار بشو. اینجوری هم برا خودت بهتره هم همسرت و هم دخترت. ولی اگه از نظر روحی آماده نیستی یه مدت صبر کن. ولی بدون که خیلی خیلی خیلی سخته.

بچه من پسر بود. موقع تولد دور سرش کم بود و همون اول گفتن میکروسفال هست. و چند روز بیشتر زنده نموند. ...

ازمایش دادم سونو دادم ن هیچی مشخص نکرد حتی یه مورد مشکوکم نبود

من خودم تجربه اش دارم. برو تحت نظر پزشک خوب و دوباره باردار بشو. اینجوری هم برا خودت بهتره هم همسرت ...

واقعا سخته دخترم اینقد خرابکار هست ک نمیشه یه دقیقه تنهاش بذاری 

خدارو شکر ایشالا خدا ب منم یه بچه سالم بده ک روحیه هممون خوب بشه

ازمایش دادم سونو دادم ن هیچی مشخص نکرد حتی یه مورد مشکوکم نبود

آره منم آزمایش غربالگری ام نشون نداد. ولی سونو ۷ ماهگی معلوم‌ کرد. قبل اقدام دوباره آزمایش ژنتیک بدید. هم خودت و هم همسرت و هم دخترت. که مشخص بشه ارثی هست یا چیز دیگه.  ما هم آزمایش دادیم. برا باداری بعدی ات اگه بخوای لازمه