2777
2789
عنوان

کیست سینه

2091 بازدید | 10 پست

سلام خانمها.یه مدت که درد پراکنده سینه داشتم البته بعد از شیردهی بود و الان یه سال و نیم شیر نمی دم امروز رفتم سونو که خود سونوگراف گفت کیست ریز داری که مهم نیست حتی توصیه نکرد سونو رو شش ماه بعد مجدد برم نتیجش این هست:

-بافت هر دو سینه heterogeneous Fibroglandular می باشد

-کیست های متعدد ریز به اندازه 2 تا 3 میلی متر در هر دو سینه مشاهده شد

-توده solid و مشکوک یا بهم خوردگی بافتی در پستانها مشاهده نشد

-لنفادنوپاتی پاتولوژیک در ناحیه اگزیلاری مشاهده نشد 

ولی نگرانم اگه کسی اطلاعاتی داره تا ببرمش دکتر ببینه لطفا کمکم کنه مخصوصا اون بند اول که نوشته گلاندولار هتروژن نگرانم کرده لطفا اگه تجربه ایی دارین بگین.ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من قبل بارداریم که رفتم چکاب چون درد سینه داشتم دکتر برام سونو نوشت دقیقا مثل سونوی شما بود که دکتر گفت اصلا مهم نیست سعی کن مرغو این چیزای هورمونی کمتر بخوری بعدم باردارشدم و الانم دخترم ۱۶ ماهشه خداروشکر مشکلی ندارم ولی اینماه بعد پریودم دوباره یذره ورد دارم تو سینم که اگه ادامه پیدا کنه محض احتیاط یه دکتر میرم دوباره ولی نترس چیزی نیست

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩
از سینتون شیر هم ترشح میشه یانه؟

نه ترشح ندارم حدود پونزده سال پیش وقتی نوزده سالم بود سونو دادم و گفتن کیسته البته اون موقع گفتن بیوپسی هم بده که من ترسیدم ندادم

ممنون دوستان.من زیاد کیست برام مسئله نیست گفتم بپرسم این بافت هموژن چی ؟منظورشون همون فیبروکیستیک؟من همچنان دردا پراکنده دارم گاهی اصلا دردی نیست گاهی دردش کلافم می کنه.مرسی که راهنمایی کردین یه دکترم می برم جوابشو .تن همگی سلامت

سلام عزیزم هستی

سوال دارم

تورو خدا اگه هستی بهم بگو

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH