2777
2789
عنوان

نظرتون راجب تکنسین اتاق عمل‌چیه

771 بازدید | 66 پست

؟!

خودم اد جراحم...میخوام‌نظرتون رو بدونم راجب رشته ی خودم.

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

رشته خوبیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالیهرشتت مهندسی پزشکی بود؟

نه من از شاخه ی تجربی رفتم اتاق عمل...

همه ی رشته های پیراپزشکی رو آورده بودم بجز رشته های تاپ مثله پزشکی و دندون و دارو...

ولی خب این رشته چون با همراه مریض ووو برخورد نداره، ترجیح دادم اینو انتخاب کنم..

اگه دیدی تو یه تاپیک اومدم نظرمو گفتم و تو مخالفت کردی واسم مهم نیست نظرِ تو، چون تو هر تاپیک نظرات متفاوته و قرار نیست همه باهم، هم نظر باشیم، این تفاوت ها و ویژگی های اخلاقیه ما هستن ک دنیارو متفاوت کردن. اگه کرم داشتی و دلت دعوا و تفرقه انداختن تو تاپیک هارو خواست، نینی سایت جای تفرقه انداختن توی تاپیکِ مردم نیست، برو یه تاپیک واسه خودت بزن ک تاپیکت بترکه، پس یاد بگیریم تو تاپیکِ مردم تفرقه نندازیم. ب سوالات خصوصی از‌ جمله کدوم بیمارستان کار‌میکنی/ساعت چند میری و ساعت چند میای/ووو...جواب نمیدم. سعی کنیم ب حریم خصوصیه همدیگه احترام بزاریم ک واجبه. منو از روی حرفای خودم قضاوت نکن، از روی تعریفات قضاوت نکن. اگه میخوای قضاوت کنی اول تو همین وضعیت و سن و مشخصات من زندگی کن، هرکس با خودش راحتتره، درونِ آدمارو هیچکس جز خودش نمیتونه ببینه. و درون خیلی مهمه، منو از درون درک کن. از درون قضاوت کن.

رشته‌ی جالبیه میشه گفت جذابیت داره حداقلش برای من که اینطوره😅 و صددرصد تو اولویت هام هستش اگه قبول بشم

فقط میگن اد جراح شدن سخته درسته؟ ولی درآمدش خیلی بهتره!

چقد درآمدتون تغییر میکنه اگه اد جراح باشین ؟

چی بگم ؟ رشته ی خوبیه ولی بستگی به محل کارت داره یه جاهایی کلا اخلاق رو میزارن زیر پاشون

محلِ کارم تهرانه،راضیم...

نه من از شاخه ی تجربی رفتم اتاق عمل...همه ی رشته های پیراپزشکی رو آورده بودم بجز رشته های تاپ مثله پ ...

فیزیوتراپی و بینایی سنجی و پرتو درمانی ام زده بودی؟

پرستاری میکن خیلی سخت تره

یعنی پرستاری بهتره یاتاقان عمل؟ویاهوشبری؟

طبق تحقیقاتی که من کردم هوشبری نسبت به اون دوتا درآمد بهتری داره و فرسودگی کمتر

ولی اتاق عمل و پرستاری بستگی داره به خود طرف

مثل بعضیا اد جراح بشی اتاق عمل بهتره یا مثلا به عنوان پرستار کلینیک بزنی درآمدت اوکیه

رشته‌ی جالبیه میشه گفت جذابیت داره حداقلش برای من که اینطوره😅 و صددرصد تو اولویت هام هستش اگه قبول ...

ببین من اول تکنسین اتاق عمل بودم، و خود بستگی ب کاره خودت د مهارتت تو عمل داره.‌‌ینی دیگه حداقلش مثله دکتر بتونی عمل کنی و همه چیزو تو اتاق عمل اداره کنی ک وقتی دکتر نیومد، یا دیر اومد خودت بتونی مسئولیتشو بپذیری و عمل رو شروع کنی تا دکتر بیاد..

اینکه اد جراح شدن بیشتر شانسش واسه آقایونه، ولی خب اگه کارت خوب باشه بین اون گروه، حتما تو انتخاب میشی..سعی کن وقتی وارده این رشته شدی خودتو نشون بدی بیشتر تو چشم دکتر باشی، ب اصطلاح خودشیرین باشی چون ب کارت میاد..

تکنسین اتاق عمل مثله پرستار حقوق میگیره...و بستگی ب شیفت وایستادنت داره، ک حداقل ۱۵،الی ۲۰ میلیون میتونی بگیری ...

ولی وقتی اد بشی این صدق نمیکنه، و خب میتونی ۲،الی ۳ برابر حقوق تکنسین اتاق عمل رو بگیری، یا شایدم بیشتر! 

فقط سختیش اینه ک خیلی باید سرپا وایستادن، پا درد و کمر درد میاد سراغ آدم، اگه علاقه داری بیا‌‌‌... اگه نه، نمیتونی ادامه بدی و خون و بخیه و اعضای داخلیه بدن انسان و کمر و پا درد رو نمیتونی تحمل کنی..

من راضیم رشته ی خوبیه ،ولی خواستم نظرات شمارو هم بدونم راجب رشته ای ک دارم کار میکنم.

طبق تحقیقاتی که من کردم هوشبری نسبت به اون دوتا درآمد بهتری داره و فرسودگی کمترولی اتاق عمل و پرستار ...

واقعا هوشبری رشته خوبیه ؟من آگاهی درمورد آیت رشته نداشتم پارسال قبول شدم ونرفتم به حرف یکی ازاطرافیان که گفته بود این رشته کارنداره مهاجرت نمیشه کرد

فکرنکنم پرستار بتونه کلینیک بزنه