2777
2789
عنوان

بیاین از دیتم بگم

313 بازدید | 19 پست

رفتیم نشستیم به جایی مثل سفره خونه هات چاکلت گرفتیم اصلا خوش نگذشت اونم همش به من میگف چقد ساکتی همشم الکی با گوشیش ور میرفت ساعتو هی چک میکرد منم گفتم میخوای بریم؟ گف چرا گفتم اخه همش ساعتو چک میکنی شاید کار داری بعد گف نه فلان اخه تو ساکتی برا همون میرم تو گوشی

چند بارم حرفمون درباره کار بود

بعدشم گفت خط قرمزات چیه منم گفتم خط قرمز کلی ندارم 

اخرش پرسید خط قرمزت توی رابطه چیه منم پیچوندمش چون نظر خاصی نداشتم

در هر حال همش میگفت هفته‌ای دوبار ببینمت فلان من گفتم زیاد نیس؟ گف پس ماهی یبار با خنده

نمیدونم انگار هم بهم حسی داشت هم حسی نداشت ادم عجیبی بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس خوبی نگرفتم ب دیتتون☹️

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

اخه دیت اول سفره خونه و هات چاکلتاز هم خوشتون نیومده قشنگ معلومه

همش نظر اون بود دیگه

من که حسی نداشتم ولی اون مثل اینکه به ادامه رابطه فکر میکرد همش میگف سریای بعد. فلان کنیم 

این از اولش اینجوریه دوماه بعد از رابطه خیلی حوصلت سرمیره بعدم پسر باید شیطون تر از دختر باشه منتظر نباشه تو حرف بزنی خیلیم بی ادبانه رفتار کرده گوشی و ساعتش رو نگاه کرده

بهش پیم بده بگو ما به هم نمیخوریم از اشنایی باهات خوشحال شدم

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️

این از اولش اینجوریه دوماه بعد از رابطه خیلی حوصلت سرمیره بعدم پسر باید شیطون تر از دختر باشه منتظر ...

اون اخه اصلا نگف بیا با هم باشیم که همکاریم گف بیا بریم بیرون

الان هم پی‌ام داده خدایی خیلی باهات حال میکنم ساکتی هیچی نمیگی ولی خب خوبه😶

اون اخه اصلا نگف بیا با هم باشیم که همکاریم گف بیا بریم بیرونالان هم پی‌ام داده خدایی خیلی باهات حال ...

محدود کن پیام دادنا رو خودش متوجه میشه

هروقتم گفت بریم بیرون بهونه بیار

که من غم دارم اندازه زیبایی تو..🕊️

همش نظر اون بود دیگهمن که حسی نداشتم ولی اون مثل اینکه به ادامه رابطه فکر میکرد همش میگف سریای بعد. ...

چند وقته همو میشناسین؟

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || خیلی وقته دیگه حرفم نمیاد🪸🐚