2777
2789
همون دیگه خیلیا پکیج دارن ابگرم قطع میشه یا تو آسانسور ممکنه ادم گیر کنه دیگه میترسم جایی میرم سوار ...

من جایی عصر کار داشته باشم حموم و اتو و شارژ گوشی و همه رو صبح اوکی میکنم که مبادا دقیقه نود برق بره و بدبخت شم😐

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 || خیلی وقته دیگه حرفم نمیاد🪸🐚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب ملت اذیت میشن مگه مرض دارن

بله 😶‍🌫️

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

وای باورم نمیشه این همه امکانات داریم ما من چقدر ناشکرم واقعا 🤡

شاکر باش خواهر من شاکر باش کشورهای دیگه همینم ندارن

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

🤣🥲هم گریه دار بود حرفت هم خنده دار

به قول مامانش که بهش میگفت تو حموم نرو تا ابو برق قطع نشه😂هروقت حموم میرفت دقیقا تو همون ساعت برق میرفته😂

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

برای ما امروز هم صبح رفت هم الآن 🤦‍♀️ تازه داشتیم شام میخوردیم چی‌بگیم به اینا

چند وقت پیش کیک پختم همینکه خواستم بزارم تو کیک پز برق رفت تا ۲ ساعت 

واسه اینکه مواد حروم نشه با کلی بدبختی روی شعله گاز پختمش اخرشم خمیر تحویل خانواده دادم😐

اینایی کیک خونگی کار میکنن یا نونوایی چی میکشن

توپولویم توپولو🙃

میخای گریه کنی گریه کن بیتربیت😂😂😂😂😂😂😂الان میاد نگران نباش منم فردا ۱۰صبح میره تا ۲ بعدازظهر

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

خدا لعنتشون کنه الهی

برقو بیخیال 

دلار دیدی چقدر بالا رفته ؟

دیروز رفتم شکلات از اون ژله ای ها گرفتم شیش تا دونه با یدونه کرم کاکائو خمیردندونی کوچیک شد هفتاد هزار تومن 

موندم اینطوری بخواد پیش بره ملت زنده میمونن یا نه

چن روز پیش ما نزدیک به ۴ ساعت برق نداشتیم از ساعت ۶تا ۹وخورده ای از بس تو تاریکی نشستیم همو نگاه کردیم خسته شدیم

انتن و نتمون هم پرید