2777
2789
به ما هرروز جدول قطع میدن بعد برای اینکه زندگی هیجانش رو از دست نده یه ساعت دیگه قطع می‌کنند که سوپر ...

یعنی چی واقعا شاید یکی تو حموم باشه خب اخهه

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما برقمون میره ابمون هم قطع میشه

گاز که داری خواهر تلفن که داری 

واه واه واه 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

دوست من تو حموم بود یهو برق رفت ابم قطع شد اونم سه ساعت

بنده خدا با همون کف یه روسری انداخته بود خوابیده بود تا آب بیاد😕

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

همون دیگه خیلیا پکیج دارن ابگرم قطع میشه یا تو آسانسور ممکنه ادم گیر کنه دیگه میترسم جایی میرم سوار اسانسور شم 

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

برای ما امروز هم صبح رفت هم الآن 🤦‍♀️

تازه داشتیم شام میخوردیم 

چی‌بگیم به اینا

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منظورم از ساعت پنج صبح تا هفت صبحه اینطوری بهتره کسی هم اذیت نمیشه

اون ساعت مصرف کمه ساعت‌هایی که مصرف هست قطع میکنن که صرفه جویی بشه😵‍💫🙄

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت