2777
2789
عنوان

حذف قند مصنوعی

747 بازدید | 21 پست

وعده ازاد داریم تو این رژیم؟

کاش اونی ک دوسش داشتم دوسم میداشت:)لطفا جایی نظر میدم جز استاتر کسی دخالت نکنه😊کاربر۹۸/درخواست دوستی نمیپذیرم

خیر 

حذف کامل. کم کم اینکارو بکن، نهایتا ماهی دوبار چیت بذار

من سه ماهه حذف کردم دو هفته پیش گفتم یه چیت بذارم، شیرینی خوردم و مزش برای بقیه نرمال بود ولی خودم میگفتم خیلی شیرینه. بعد یه مدت متنفر میشی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همه ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من از هر دوهفته یه بستنی ....یا شکلات میخورم

در چه حد مصرف قند مصنوعی تو رسوندی ؟ روزانه ؟ من امروز یه شاخه نبات با چای خوردم 🥲قند مصنوعی مو کم کردم اما نتونستم صفر کنم 

من تحت نظر پزشک رژیم هستم قند و شکر و شیرینی های مصنوعی و حذف کردم مجاز به خوردن ( توت خشک _ کشمش _ خرما ) هستم

غذا هم رو برنامه هست اصلا از حجم غذا کم نشده بلکه بیشتر از حجم غذا خوردن خودم هست اما رو اصول و مجاز هستم در طول ۲۴ ساعت فقط یه قاشق غذاخوری روغن برای هر نفر استفاده کنم

با این روش بدون هیچ ورزشی چون فعلا به خاطر وزن زیادم مجاز به ورزش نیستم تقریبا بین ۴ تا ۴/۵ کیلو در ماه وزن کم کردم

من بشدت مبخورم

کم کم برسون به صفر، صفر هم نتونستی محدودش کن 

هم برای بدن مفیده هم دیگه بیشتر از طعم های طبیعی خوشت میاد 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتیست فراتر از همه ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.

در چه حد مصرف قند مصنوعی تو رسوندی ؟ روزانه ؟ من امروز یه شاخه نبات با چای خوردم 🥲قند مصنوعی مو کم ...

تقریبا صفر.....بجز برنج ..بقیه صفر بیشتر از یکساله

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته
[QUOTE=371825847]خیر حذف کامل. کم کم اینکارو بکن، نهایتا ماهی دوبار چیت بذار من سه ماهه حذف کردم دو ...

😍😍😘