2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگ یکی مث 2باشه مسخرش نمیکنن؟😟

نه،هرکس یه اعتقادی داره،ولی یه نفر بود تو شهرستان ما عروس روز عروسیش بلوز دامن مشکی پوشیده بود یا این جوراب زخیم مشگیا،،بعد تو حیاط آتیش روشن کرده بودن داماد نیومد داخل گفت آتش نشانه شیطان است،نه یه فیلم گرفتن نه عکس ،بعدشم گفتن پیامبر تو عروسیش عکس ننداخته 

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
نه،هرکس یه اعتقادی داره،ولی یه نفر بود تو شهرستان ما عروس روز عروسیش بلوز دامن مشکی پوشیده بود یا ای ...

وا لباس مشکی😐😐😐😐

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
شوهرم پاسداره قبلا خیلی گیر بود الان خوب شده،اگه به من بودمثل اولی بودم.ولی خیلی عالی  ...

دقیقا مث دومی بودی؟کلاهم سرت بود؟

اگ یکی مث 2باشه مسخرش نمیکنن؟😟

نه

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

[QUOTE=51012054]ن دومی خیلی باکلاس تره[/QUO تا کلاسو چی تعریف کنی ولی باشه به نظرت احترام گذاشته میش ...

ممنون😍

وا لباس مشکی😐😐😐😐

تازه مرده میگفته من اصلا تو دوران نامزدی زنم رو ندیدم و واقعا هم راست میگفت فقط یکبار رفتن تا عکاسی و برگشتن،زنش موقعه عروسیش شش ماهه باردار بود

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
نه،هرکس یه اعتقادی داره،ولی یه نفر بود تو شهرستان ما عروس روز عروسیش بلوز دامن مشکی پوشیده بود یا ای ...

پیامبر تو عروسیش عکس ننداخته؟یعنی چی؟!

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻

تازه مرده میگفته من اصلا تو دوران نامزدی زنم رو ندیدم و واقعا هم راست میگفت فقط یکبار رفتن تا عکاسی ...

وای😂😂😂😂😂اگ ندیدن پ چطو باردار بوده