2777
2789
عنوان

دزد انگشتر

354 بازدید | 24 پست

بچه ها تهدیدش کردیم تو گروه ویس گذاشتیم که اگه تا ظهر انگشترو نیاره بده می ریم کلانتری ساعت ۱۲ بود پیک انگشترو آورد توش یه نامه بود گفته بود به خدا احتیاج داشتم که برداشته بودم😠😠😠😠😠 توروخدا شماها حواستونو جمع کنید اشتباه خواهر منو تکرار نکنید خدارو شکر به خیر گذشت

از وسط گفتی جریانو

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چی بود مگه 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
صبح تاپیک زده بودم دیروز خواهرم دوستاشو دعوت کرده بود خونش انگشترشو برداشته بودن

دوستای نتی بودن؟ 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

یا از اول بگو یا ادرس تاپیک قبلو بزار

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
فک کردم کار کارگر بوده عجبا مگه دوستم دزدی میکنه وایییییییی دنیا به اخر رسیده

بقیه عکس پروفایلت بی تلبیتیه😅🙈🙈

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
2790
2778
2791
2779
2792