2777
2789
عنوان

مزار شهدا 💚✨📸

129 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من خودم به شخصه خیلی دوست ندارم به قبرستان و آرامستان ها و... برم اما چند سال پیش خانمی بهم گفت هر وقت خیلی بریدی و خسته بودی کم آوردی برو مزار شهدا مخصوصا شهدای گمنام .... برو حرف بزن، فاتحه و دعا بخون و حتی اگه تونستی چند تا از مزار ها رو بشور...‌

امتحانش کردم...واقعا جواب بود ....اصلا حس و حال قبرستان یا آرامستان و ...اینا رو نداره.

اصلا وقتی میرم سر مزار شهدا یه آرامش خاصی کل وجودم رو میگیره که اصلا دوست ندارم از اونجا بیرون بیام...

و وای عجب سعادتی هست  وقتی شهدا پیش خدا شفاعتت میکنن چ دعا میکنن برای حاجت رواییت💚✨

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

خیلی دلم میخواد یه سر بیام تهران برم سر خاک شهید نوید صفری خیلی دوسش دارم خیلی جاها بهم کمک کرده🥺💚

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی دلم میخواد یه سر بیام تهران برم سر خاک شهید نوید صفری خیلی دوسش دارم خیلی جاها بهم کمک کرده🥺💚

ان شاالله عزیزم گلزار شهدای شهر خودتون هم برو واقعا عالیه

narnia_18 هستم تعلیق شدم😂💔

ان شاالله عزیزم گلزار شهدای شهر خودتون هم برو واقعا عالیه

اونا اره ولی من به ایشون خیلی اعتقاد دارم اصلا فرصت نشده برم ۱۶ تیر تولد شهید نوید صفریه کاش فرصتش جور شه برم من اصلا مذهبی نیسم ولی یه جور خاصی اعتقاد عجیبی به ایشون دارم💔

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

میشه اگر رفتید برا منم دعا کنید این استرس ازم بیرون بره

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿